Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marinarul a plecat de la Cotroceni. Epoca Traian Basescu s-a incheiat. Prefer sa mi se spuna domnul comandant, ca presedinte nu mai sunt

Adevărul Adevărul,
Marinarul a plecat de la Cotroceni. Epoca Traian Basescu s-a incheiat. Prefer sa mi se spuna domnul comandant, ca presedinte nu mai sunt

Romania nu mai este condusa de constanteanul Traian Basescu. Momentul, intamplat la 16 noiembrie 2014, a devenit oficial la 21 decembrie 2014, intr-o zi simbolica pentru romani: implinirea a 25 ani de cand capitala tarii s-a alaturat Revolutiei din Decembrie 1989. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei.

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului sau de presedinte.

Astazi se incheie epoca presedintelui Traian Basescu, incepe mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis

Regimul Traian Basescu se incheie, oficial, astazi, dupa zece ani si doua mandate controversate in fruntea statului. La ora 12:00, presedintele ales Klaus Iohannis va depune juramantul in fata.

Traian Basescu a sarutat drapelul la plecarea de la Cotroceni

Traian Basescu a sarutat drapelul Romaniei la plecarea sa de la Palatul Cotroceni. Imediat dupa ce i-a predat Colanul ordinului Steaua Romaniei presedintelui Klaus Iohannis, Basescu si sotia sa au parasit Cotroceniul, nu inainte ca fostului presedinte al tarii sa i se dea onorul. Dupa ce fanfara militara i-a intonat imnul, Traian Basescu a ingenuncheat si a sarutat drapelul.

Traian Basescu si-a facut bilantul celor 10 ani la Cotroceni

Actualizare 19:56 Basescu nu comenteaza raportul Senatului SUA privind inchisorile CIA din Romania Presedintele in exercitiu Traian Basescu a declarat ca nu comenteaza raportul Senatului SUA privind existenta unor inchisori CIA in tara noastra. --- ALTE DECLARATII ALE LUI TRAIAN BASESCU: * Fratele meu nu a luat bani de la Bercea Mondial * SIE s-a implicat in campania electorala, prin Melescanu * Votul uninominal, un esec al meu * Basescu vrea schimbarea regimului fiscal pentru presa * in maximum 2 ani, nu vom mai avea deficite la bugetul general consolidat * Militarii romani in Afganistan, trimisi din datorie fata de aliati * Controlul cartelelor pre-pay poate preveni atacurile teroriste si cibernetice * Nu exista riscul unei invazii, chiar daca Putin este interesat de Romania.

Traian Basescu, HUIDUIT la plecarea de la Palatul Cotroceni

Traian Basescu a fost huiduit la plecarea de la Palatul Cotroceni. Mai multi protestatari au scandat lozinci impotriva fostului presedinte.

Primul efect al instalarii lui Iohannis la Cotroceni: PSD a oprit cronometrul care anunta plecarea lui Traian Basescu

Site-ul Partidului Social Democrat a gazduit, in ultimul an, un cronometru virtual menit sa numere zilele ramase din mandatul fostului presedinte Traian Basescu, iar plecarea acestuia de la Cotroceni a fost inclusiv tema de campanie pentru Victor Ponta si PSD.

Moment emotionant: Traian Basescu a primit pentru ultima data onorul militar si a sarutat drapelul inainte de a pleca de la Cotroceni (VIDEO)

Moment emotionant duminica, la Palatul Cotroceni in ultima zi de mandat prezidential al lui Traian Basescu. Dupa ce Klaus Iohannis a depus juramanutul de investitura in functia de sef al statului, el a mers l.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )