Libnet.ro
UNICEF

15:15

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei. continuă pe Antena3

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa 10 ani de mandat. Iohannis: Vreau ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate. GALERIE FOTO

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu paraseste Palatul Cotroceni dupa zece ani de mandat

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, intr-o sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor. Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a plecat la Palatul Cotroceni unde a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului.

Traian Basescu: Satisfactia mea dupa 10 ani de mandat e ca aud PSD-isti batrani vorbind de stat de drept

Presedintele Traian Basescu a declarat ca progresele din justitie nu au tinut in primul rand de schimbarea legilor, ci de sentimentul de independenta al magistratilor, afirmandu-si satisfactia ca pesedisti batrani au preluat discursul.

LIVE TEXT. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: Exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

Dupa 10 ani de mandat, Basescu merita 10 ani de puscarie. Mesajele telespectatorilor Antena 3 pentru Traian Basescu

Antena 3 va invita sa va spuneti parerea despre Traian Basescu si activitatea sa din ultimii 10 ani. Asteptam opiniile dumneavoastra pe adresa de e. mail adiobasescu@antena3. ro. Va invitam sa ne.

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

Traian Basescu prezinta sambata bilantul celor zece ani de mandat

Au mai ramas cateva ore din mandatul presedintelui Traian Basescu, asa ca seful statului va prezenta sambata bilantul celor zece ani in care a condus tara de la Palatul Cotroceni. Cu o zi inainte de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )