Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu si PMP au lansat candidatii din Calarasi pentru alegerile locale

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu si PMP au lansat candidatii din Calarasi pentru alegerile locale

Partidul Miscarea Populara Calarasi si-a prezentat candidatii la primariile din judet, in prezenta presedintelui Traian Basescu. Candidatul PMP pentru municipiul Calarasi este Georgian Adrian Peanciu, un prosper om de afaceri, iar la Oltenita, Petre Leonard Florin, actualul presedinte PMP Calarasi. continuă pe Adevărul

PMP trebuie sa se bata pentru locul intai la alegerile locale

Fostul presedinte al tarii, Traian Basescu, a declarat astazi ca formatiunea politica pe care o conduce Partidul Miscarea Populara, PMP) se va bate pentru locul intai la alegerile locale din 5 iunie, informeaza surse din media.

Basescu: PMP trebuie sa se bata pentru locul intai

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat joi, la Sala Sporturilor din Galati, in fata catorva mii de sustinatori, ca formatiunea politica pe care o conduce se va bate pentru locul intai la alegerile locale din 5 iunie.

Incident: Traian Basescu, apostrofat la lansarea din Arges a candidatilor PMP. Fostul presedinte: il urmareau extraterestrii

Un incident a avut loc la lansarea candidatilor PMP din Arges. Traian Basescu a fost apostrofat de un barbat venit la lansare. La inceperea evenimentului, barbatul a fost scos din sala, dupa ce a inceput sa vocifereze.

Traian Basescu si Liviu Dragnea, asteptati la Alexandria pentru a lansa candidatii pentru alegerile locale 2016

Traian Basescu si Liviu Dragnea sunt asteptati, vineri, la Alexandria. Cei doi vor participa, separat, la lansarile de candidati pentru alegerile locale 2016 ale Partidului Miscarea Populara si Partidului.

Traian Basescu, la Targoviste: PMP este un partid care nu da nici galeti, nici bani pentru adeziuni... Sa le spuneti oamenilor ca vom castiga alegerile

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu le-a spus membrilor si simpatinzantilor PMP din Dambovita ca partidul pe care il conduce va castiga alegerile, insa nu cu 50%. Din acest motiv, organizatiile PMP vor trebui sa se gandeasca la aliante cu alte formatiuni politice.

Traian Basescu, provocare-bomba pentru Vasile Blaga: Ai grija ce-ti doresti!

Presedintele PMP, Traian Basescu, i-a transmis copresedintelui PNL Vasile Blaga ca va intra in cursa pentru Primaria Capitalei daca si el isi va anunta candidatura la PMB in locul lui Marian Mu.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu a luat decizia privind candidatura la Primaria Capitalei

Presedintele PMP, Traian Basescu, a precizat ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta la momentul potrivit.

Traian Basescu, pozitie neutra fata de Marian Munteanu: Nu-l urasc, nu-l iubesc

Presedintele PMP, Traian Basescu, a afirmat, duminica seara, ca are o pozitie neutra fata de Marian Munteanu, candidatul PNL la Primaria Capitalei, si ca in anii '90 l-a vazut ca pe un exponent al Pietei Universitatii, ulterior cu o evolutie interesanta, cu abordari nationaliste, usor aplecate spre doctrina legionara. Declaratiile au fost facute de fostul sef al statului intr-o emisiune la Romania Tv, potrivit Agerpres.

Traian Basescu, lansare cu scandal la Pitesti. Un barbat care voia sa-i vorbeasca a fost pus la pamant

Un barbat care insista sa discute cu Traian Basescu si a inceput sa vocifereze a fost evacuat sambata din sala Casei de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, unde avea loc lansarea candidatilor PMP di.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )