Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu: Povestea Mineriadei a fost lansata ca pe sub ea sa se claseze dosarul Revolutiei

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Povestea Mineriadei a fost lansata ca pe sub ea sa se claseze dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat, sambata seara, la B1 Tv, ca povestea Mineriadei a fost lansata ca in timp ce opinia publica e interesata de subiect, sa aiba loc clasarea dosarului Revolutiei. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a fost ales in unanimitate presedinte al Miscarii Populare

ACTUALIZARE 15:00 Congresul Miscarii Populare a votat azi in unanimitate motiunea &171;Romania mea &187;, condusa de Traian Basescu, care a devenit astfel presedinte al partidului, transmit surse din presa. * Fostul Presedinte: Am avut multe ezitari inainte de a decide sa conduc motiunea pentru presedintia Partidului.

Congres Miscarea Populara: Traian Basescu preia sefia noului partid

Aproximativ 5. 000 de delegati ai PMP sunt asteptati, astazi, la Sala Palatului, pentru a-si alege presedintele in persoana lui Traian Basescu, fost sef al statului. Partidul Miscarea Populara PMP) isi schimba denumirea in Miscarea Populara.

Congres Miscarea Populara. Cum a sters-o Traian Basescu pe Elena Udrea din istoria partidului pe care l-a condus

La zece luni de la plecarea de la Cotroceni, Traian Basescu a revenit la carma unui partid politic, rebotezat din Partidul Miscarea Populara PMP) in Miscarea Populara. Din punct de vedere juridic, redenumirea partidului inseamna disparitia PMP si, implicit, a istoriei sale, care o retine pe Elena Udrea drept primul presedinte ales al partidului.

FOTO. Traian Basescu, ales presedinte al Miscarii Populare: Am ingenunchiat sistemul, dar nu l-am infrant definitiv

Traian Basescu a devenit presedinte al Miscarii Populare, dupa ce congresul a votat, sambata, in unanimitate motiunea Romania mea.

Traian Basescu, presedintele partidului Miscarea Populara

Congresul Miscarii Populare a votat sambata in unanimitate motiunea Romania mea, condusa de Traian Basescu, care a devenit astfel presedinte al partidului.

Cozmin Gusa, despre Traian Basescu: Un politician zero-barat, urmasul Elenei Udrea

Consultantul politic Cozmin Gusa a avut o reactie foarte dura fata de discursul tinut de Traian Basescu, sambata, in fata delegatilor PMP, catalogandu-l pe fostul sef de stat, intr-o interventie kla Realitatea TV, drept un zero barat in materie de politica.

Traian Basescu, ales presedinte al Miscarii Populare: Am ingenunchiat sistemul, dar nu l-am infrant definitiv

Traian Basescu a devenit presedinte al Miscarii Populare, dupa ce congresul a votat, sambata, in unanimitate motiunea Romania mea.

Congres Miscarea Populara. Traian Basescu revine la carma unui partid politic, fara Elena Udrea in dreapta sa. Cum va arata noua conducere a PMP

Fostul presedinte Traian Basescu va fi ales, sambata, presedintele Miscarii Populare, iar Eugen Tomac, actualul presedinte al PMP, isi va asuma functia de presedinte executiv, spun surse din interiorul partidului. Astfel, la doar un an si zece luni de la infiintare, PMP dispare si apare Miscarea Populara. Elena Udrea, primul presedinte ales al PMP, nu va candida pentru nicio functie de conducere in noua formatiune politica.

Traian Basescu va primi daune de 100 de lei de la Sorin Rosca Stanescu, decizia este definitiva

Sorin Rosca Stanescu trebuie sa ii plateasca lui Traian Basescu o despagubire morala simbolica de 100 lei,dupa ce TB a respins apelul fostului senator PNL, in dosarul in care fostul presedinte l-a dat in judecata pentru ca a spus ca ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana.

Tomac, despre alegerile din PMP: Ne-am bucura ca Traian Basescu sa fie puternic implicat

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat ca nu a luat inca o decizie cu privire la reinnoirea candidaturii sale la sefia PMP si a precizat ca s-ar bucura ca fostul presedinte, Traian Basescu, sa fie puternic implicat in conducerea formatiunii politice.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )