Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu, in redactia Evenimentul Zilei, dupa incheierea mandatului: Plec linistit de la Cotroceni

B1 B1,
Traian Basescu, in redactia Evenimentul Zilei, dupa incheierea mandatului: Plec linistit de la Cotroceni

Traian Basescu a mers duminica, dupa ce i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis, la sediul redactiei Evenimentul Zilei, unde a fost primit cu aplauze de ziaristi. Timp de mai multe minute, Basescu a . continuă pe B1

Traian Basescu, in redactia Evenimentul Zilei, dupa incheierea mandatului: Plec linistit de la Cotroceni (VIDEO)

Traian Basescu a mers duminica, dupa ce i-a predat mandatul noului presedinte, Klaus Iohannis, la sediul redactiei Evenimentul Zilei, unde a fost primit cu aplauze de ziaristi. Timp de mai multe minute, Basescu a .

Traian Basescu, dupa incheierea mandatului: Marea disputa dintre mine si Guvern a fost pe Justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca marea disputa dintre el si actualul Guvern a fost pe Justitie, adaugand ca este convins ca obiectivul lui Victor Ponta ar fi fost sa puna sub control Justitia daca ar fi castigat alegerile prezidentiale.

Elena Udrea: Traian Basescu va avea un birou foarte frumos la PMP, eu l-am amenajat

Elena Udrea recunoaste, dupa incheierea mandatului lui Traian Basescu la Cotroceni, ca s-a ocupat personal de amenajarea biroului lui Traian Basescu din sediul PMP. Va avea un birou la sediul PMP, foart.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei.

Traian Basescu isi face bilantul maine, cu o zi inainte de incheierea mandatului

Traian Basescu face maine bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o mega-conferinta de presa, la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi ultimele decla.

Vasile Blaga: Nu va fi cazul revenirii lui Traian Basescu in partid, si-a exprimat clar optiunea

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, sambata, ca nu crede ca Traian Basescu ar face o cerere, la incheierea mandatului de presedinte, sa intre in PDL si nu vede ce filiala l-ar primi, adaugand ca nici nu crede ca vreun membru al PDL ar merge duminica la poarta Palatului Cotroceni sa-l sustina, informeaza Mediafax.

LIVE TEXT. Traian Basescu isi prezinta bilantul in ultima zi de mandat

Presedintele Traian Basescu va sustine, sambata seara, cu o zi inainte de incheierea mandatului, o conferinta de presa, de bilant, la care sunt invitati sa participe toti jurnalistii interesati, atat din presa centrala, cat si din cea locala.

LIVE TEXT. Traian Basescu isi prezinta bilantul in ultima zi de mandat. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara!

Presedintele Traian Basescu va sustine, sambata seara, cu o zi inainte de incheierea mandatului, o conferinta de presa, de bilant, la care sunt invitati sa participe toti jurnalistii interesati, atat din presa centrala, cat si din cea locala.

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului

Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa ceremonia militara cu prilejul incheierii mandatului sau de presedinte.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )