Libnet.ro
UNICEF

20:15

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Traian Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat si este numit de catre premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de premier

Presedintele Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament. Presedintele a mentionat in cererea de.

Traian Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane era numit de Ponta

Traian Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat si este numit de catre premier. Seful statului a trimis proiectul de lege spre reexaminare in Parlament.

Basescu respinge legea prin care seful Politiei Romane devine secretar de stat

Presedintele Traian Basescu a respins astazi legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat, fiind numit de catre premier, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Basescu a respins legea prin care seful Politiei Romane devine secretar de stat

Presedintele Traian Basescu a trimis, luni, Parlamentului spre reexaminare, cerand respingerea actului normativ, legea prin care seful Politiei Romane primeste rang de secretar de stat, fiind numit in functie de catre premier. Seful statului mentioneaza, in cererea de reexaminare, ca Guvernul nu a solicitat Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) emiterea unui aviz in acest sens.

Basescu cere Senatului reexaminarea legii prin care seful Politiei Romane devine secretar de stat

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, luni, sefului Senatului, Calin Popescu - Tariceanu, sa reexamineze Legea privind functionarea Politiei, prin care inspectorul sef al IGPR urma sa fie ridicat la rangul de secretar de stat. Seful statului arata ca aceasta numire nu se justifica si ca vor fi create disfunctii de natura ierarhica.

Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea insolventei

Presedintele Traian Basescu a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute Curtea Constitutionala a motivat decizia prin care a constatat ca este constitutionala aceasta lege.

Traian Basescu a promulgat Legea Insolventei

Presedintele Traian Basescu a semnat marti Decretul pentru promulgarea Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, informeaza Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea insolventei

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul de promulgare a Legii privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa, dupa ce, vineri, Curtea Constitutionala a motivate decizia in.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care stabileste ca seful Politiei Romane are rang de secretar de stat si este numit de premier: Scopul este politizarea Politiei

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, Parlamentului o cerere de reexaminare a actului normativ care modifica legea privind organizarea si functionarea Politiei Romane stabilind ca inspectorul general al Politiei Romane are calitatea de secretar de stat, seful statului apreciind, in motivarea cererii, ca transformarea functiei de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Romane I. ) de la nivelul exclusiv profesional pe care-l stabileste legislatia in domeniu intr-o functie politica nu se justifica.

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii de organizare a Politiei

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea legii de organizare a Politiei, sustinand ca nu este intemeiat ca seful Politiei sa fie secretar de stat, iar numirea de catre premier a sefului IGPR duce la.

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )