Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu: Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat e mai mare in UE, cu atat e mai important si are greutate mai mare

B1 B1,
Traian Basescu: Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat e mai mare in UE, cu atat e mai important si are greutate mai mare

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti, in cadrul celei de a XIII- a editii a Universitatii de vara de la Izvorul Muntelui, judetul Harghita, despre o posibila unire a Romaniei cu Republica. continuă pe B1

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova

Traian Basescu a facut, marti, apel la unirea cu Republica Moldova. Fostul presedinte a spus ca si Romania are nevoie de Republica Moldova .

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova: Aici nu este o problema de bani, ci este o problema de viitor. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important.

Traian Basescu a facut marti apel la unirea cu Republica Moldova spunand ca si Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important si are o greutate mai mare, a argumentat fostul presedinte.

Traian Basescu: Solutia de viitor pentru Republica Moldova este unirea cu Romania

Traian Basescu a declarat, marti, la Universitatea de Vara de la Izvoru Muresului, ca solutia de viitor pentru Republica Moldova este unirea cu Romania, sustinand ca tara vecina nu este ferita de surpriza.

FOTO: O noua echipa nationala in Romania. De ce are nevoie padbolul de nationala

Padbol, un sport care a aparut recent in Romania, are nevoie de o echipa nationala care sa participe la turnele internationale. Astfel, s-au dat drumul in tara la mai multe concursuri de calificare la turneul final national pentru a forma echipa nationala de padbol a Romaniei.

Traian Basescu cere unirea Republicii Moldova cu Romania, dar fara Transnistria

Fostul presedinte Traian Basescu cere ca obiectivul principal al relatiei dintre Romania si Republica Moldova sa fie unirea celor doua state. Afirmatia lui Basescu vine dupa ce ieri premierul de la Chisinau Valeriu Strelet a declarat ca nu este luata in considerare ideea unirii Republicii Moldova cu Romania.

Traian Basescu: Autonomia pe criterii etnice nu poate exista; proba ca nu acceptam un astfel de concept e ca Romania a refuzat sa recunoasca Kosovo

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat, marti, la Izvoru Muresului, ca autonomia pe criterii etnice nu poate exista, iar proba ca Romania nu accepta un astfel de concept este refuzul de a recunoaste Kosovo in pofida pozitiei tuturor marilor nostri aliati.

Harta dominatiei ISIS. Republica Moldova si Romania, tintele organizatiei teroriste

Reporterul BBC, autorul cartii Imperiul fricii, Andrew Hosken, a prezentat care sunt tarile pe care organizatia terorista Statul Islamic intentioneaza sa le cucereasca pana in 2020, fiind vizate si Republica Moldova si Romania.

Traian Basescu: Autonomia pe criterii etnice nu poate exista; proba, Romania nu a recunoscut Kosovo

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, astazi, la Universitatea de vara de la Izvoru Muresului, ca autonomia pe criterii entice nu poate exista, adaugand ca proba ca Romania nu accepta un astfel de concept este faptul ca tara noastra.

Traian Basescu: Serbia nu implementeaza acordul semnat cu Romania. Ungaria a depasit limita (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat marti in cadrul celei de a XIII- a editii a Universitatii de vara de la Izvorul Muntelui, judetul Harghita, ca Serbia nu respecta normele existente in acordul.

Traian Basescu: Autonomia pe criterii etnice nu poate exista

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, marti, la Izvoru Muresului, ca autonomia pe criterii etnice nu poate exista, iar proba ca Romania nu accepta un astfel de concept este refuzul de a .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )