Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO: O noua echipa nationala in Romania. De ce are nevoie padbolul de nationala

România Liberă România Liberă,
FOTO: O noua echipa nationala in Romania. De ce are nevoie padbolul de nationala

Padbol, un sport care a aparut recent in Romania, are nevoie de o echipa nationala care sa participe la turnele internationale. Astfel, s-au dat drumul in tara la mai multe concursuri de calificare la turneul final national pentru a forma echipa nationala de padbol a Romaniei. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat e mai mare in UE, cu atat e mai important si are greutate mai mare

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti, in cadrul celei de a XIII- a editii a Universitatii de vara de la Izvorul Muntelui, judetul Harghita, despre o posibila unire a Romaniei cu Republica.

FMI: Grecia are nevoie de imprumuturi de cel putin 90 de miliarde de euro

Grecia are nevoie de un imprumut de 90 de miliarde de euro prin planul de asistenta financiara, estimeaza Fondul Monetar International, afirma surse europene citate de Handelsblatt, potrivit Mediafax. Expertii europeni au stabilit ca Grecia are nevoie de 86 de miliarde de euro in cadrul celui de-al treilea plan de asistenta financiara.

Suma record de care are nevoie Grecia prin cel de-al treilea plan de asistenta

Grecia are nevoie de un imprumut de 90 de miliarde de euro prin planul de asistenta financiara, estimeaza Fondul Monetar International FMI).

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul 3 - Romania are cinci jucatoare in TOP 100

Simona Halep a ramas si in aceasta saptamana pe locul 3 in ierarhia WTA, cu 5151 de puncte acumulate. In TOP 100, Romania are cinci jucatoare: Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu. Lider mondial se mentine Serena Williams, sportiva din SUA fiind urmata de Maria Sharapova.

FOTO. Noua Zeelanda isi schimba steagul. Modele propuse, de la kiwi cu ochi-laser la ferigi din argint

Noua Zeelanda isi va schimba steagul anul viitor, iar concursul pentru noul model de steag a atras atentia prin designurile noncomformiste printre care un kiwi cu laser pe post de ochi, un meme cu broscuta Pepe, un barbat pe bicicleta si un cod de bare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )