Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, la sediul PMP: Solutia e sa finantam partidele din bugetul de stat (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, la sediul PMP: Solutia e sa finantam partidele din bugetul de stat (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent marti la sediul PMP. Fostul sef al statului a declarat ca una dintre temele abordate a fost finantarea partidelor in timpul campaniilor electorale. Basescu a afirmat ca solutia cea. continuă pe B1

Traian Basescu, la sediul PMP: A aparut moda denunturilor. Am avut si eu experiente, dar am incredere in Elena Udrea

Traian Basescu a fost, duminica, la sediul Partidului Miscarea Populara pentru discutii privind organizarea partidului in teritoriu. La iesirea din sediul PMP, fostul presedinte a declarat ca are incredere ca.

Ce a spus Traian Basescu despre finantarea campaniilor electorale

Traian Basescu a declarat, marti, la iesirea din sediul PMP ca cea mai buna solutie pentru a se reduce coruptia din campaniile electorale este ca acestea sa fie finantate din bani publici.

Traian Basescu: Am felicitat PMP ca nu l-au votat pe Hellvig. Au salvat democratia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, dupa o intalnire cu liderii PMP, ca a felicitat acest partid pentru ca s-au opus numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI. Fostul sef al statului sustine ca,.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP. Eugen Tomac: Fostul sef al statului va fi invitat la mai multe turnee ale PMP

Fostul presedinte Traian Basecu a mers din nou luni la sediul PMP, dupa incheierea unei sedinte a partidului in cadrul careia s-au discutat chestiuni organizatorice, informeaza B1 TV. Presedintele.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Basescu a impartit flori la sediul PMP. Ce a spus despre spagile lui Udrea

Traian Basescu a impartit in aceasta dupa-amiaza flori jurnalistelor prezente la sediul din Bucuresti al PMP. Acesta a spus ca e multumit de cum merge reconstructia partidului, dovada fiind pozele cu salile.

Traian Basescu: PMP a facut sa nu fie unanimitate la Hellvig. Ar fi fost ridicol! Au salvat democratia

Fostul presedinte Traian Basescu a venit astazi, din nou, la sediul PMP pentru a-i felicita pe cei cativa parlamentari ca au votat impotriva numirii in fruntea SRI a lui Eduard Hellvig, evitand, astfel, unanimitatea.

Cat va mai vorbi Traian Basescu despre Udrea. Dovada ca totul este de FATADA

Traian Basescu a fost din nou la sediul PMP, unde liderii partidului s-au intalnit sa valideze alegerile organizatiilor din teritoriu. Fostul presedinte a venit doua zile la rand la partidul sau de suflet. Nu a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )