Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cat va mai vorbi Traian Basescu despre Udrea. Dovada ca totul este de FATADA

Antena3 Antena3,
Cat va mai vorbi Traian Basescu despre Udrea. Dovada ca totul este de FATADA

Traian Basescu a fost din nou la sediul PMP, unde liderii partidului s-au intalnit sa valideze alegerile organizatiilor din teritoriu. Fostul presedinte a venit doua zile la rand la partidul sau de suflet. Nu a. continuă pe Antena3

Ce a spus Traian Basescu despre finantarea campaniilor electorale

Traian Basescu a declarat, marti, la iesirea din sediul PMP ca cea mai buna solutie pentru a se reduce coruptia din campaniile electorale este ca acestea sa fie finantate din bani publici.

Ce spunea Basescu despre denuntatorii lui Nastase si ce spune despre denuntatorii lui Udrea

Traian Basescu a luat apararea procurorilor anticoruptie in fata politicienilor care ii acuzau ca fac dosare politice bazate pe simple denunturi. Se intampla in februarie 2009, cand anchetat era Adrian Nastase, iar social-democratii erau aliatii lui Traian Basescu in guveranarea Boc I. Dupa 6 ani, acelasi Traian Basescu torpileza anchetele DNA impotriva Elenei Udrea, criticand dosarul procurorilor ca fiind bazat pe moda denunurilor. O asemanare: si in februarie 2009, si in februarie 2015, Romania este supusa de Comisia Europeana Mecanismului de Monitorizare si Verificare MCV) pe justitie si este refuzata sistematic la aderarea la Schengen. O deosebire: in februarie 2009, tinta denunturilor era fostul premier PSD Adrian Nastase, in februarie 2015, este Elena Udrea, cea pe care Traian Basescu a recunoscut ca a protejat-o si ajutat-o 10 ani.

De ce SRI nu l-a informat pe Basescu despre dosarele lui Mircea Basescu si Elena Udrea

Fostul ofiter de contraspionaj Daniel Savu, senator PSD, a explicat marti, la Antena 3, ca fostul presedinte Traian Basescu nu a mai primit informatii de la SRI despre dosarele si infractiunile din ultima.

Ce crede Traian Basescu ca i se va intampla Elenei Udrea: Am incredere pana in ultima clipa

Traian Basescu se face ca nu stie care sunt acuzatiile pe care i le aduc magistratii Elenei Udrea si pentru care blonda protejata de el este acum dupa gratii. Fostul presedinte spune ca nu si-a pierdut.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, la sediul PMP: A aparut moda denunturilor. Am avut si eu experiente, dar am incredere in Elena Udrea

Traian Basescu a fost, duminica, la sediul Partidului Miscarea Populara pentru discutii privind organizarea partidului in teritoriu. La iesirea din sediul PMP, fostul presedinte a declarat ca are incredere ca.

Cum a fost rasplatita Udrea ca a finantat campania lui Traian Basescu

Preferata lui Traian Basescu ar fi fost recompensata cu sefia PDL Bucuresti, pentru banii pompati in partid din spagi. O buna parte din mita a mers in finantarea cheltuielilor PDL-ului in timpul.

Traian Basescu critica moda denunturilor

Fostul presedinte Traian Basescu si-a exprimat, duminica, increderea in justitie si in Elena Udrea, chiar daca in ultima perioada a aparut moda denunturilor impotriva fostului ministru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3135 seconds )