Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce a spus Traian Basescu despre finantarea campaniilor electorale

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Traian Basescu despre finantarea campaniilor electorale

Traian Basescu a declarat, marti, la iesirea din sediul PMP ca cea mai buna solutie pentru a se reduce coruptia din campaniile electorale este ca acestea sa fie finantate din bani publici. continuă pe România Liberă

Cat va mai vorbi Traian Basescu despre Udrea. Dovada ca totul este de FATADA

Traian Basescu a fost din nou la sediul PMP, unde liderii partidului s-au intalnit sa valideze alegerile organizatiilor din teritoriu. Fostul presedinte a venit doua zile la rand la partidul sau de suflet. Nu a.

Traian Basescu, la sediul PMP: Solutia e sa finantam partidele din bugetul de stat (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent marti la sediul PMP. Fostul sef al statului a declarat ca una dintre temele abordate a fost finantarea partidelor in timpul campaniilor electorale. Basescu a afirmat ca solutia cea.

Ponta, despre finantarea campaniei lui Basescu: Daca l-ar lua si pe el procurorii, ar fi si mai bine

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, referitor la denunturile din dosarul Microsoft privind alocarea de bani pentru campania electorala a lui Traian Basescu din 2009, ca daca procurorii l-ar lua si pe acesta, ar fi si mai bine, conform Mediafax.

Cum a fost rasplatita Udrea ca a finantat campania lui Traian Basescu

Preferata lui Traian Basescu ar fi fost recompensata cu sefia PDL Bucuresti, pentru banii pompati in partid din spagi. O buna parte din mita a mers in finantarea cheltuielilor PDL-ului in timpul.

Daniel Savu: SRI stia ca Traian Basescu era seful mafiei

Senatorul PSD, Daniel Savu, a spus luni seara in emisiunea La ordinea zilei, ca SRI cunostea ca fosta sefa DIICOT, Alina Bica, era implicata in mafia retrocedarilor, dar nu a spus nimic deoarece stia ca la varful mafiei era Traian Basescu, relateaza antena3. ro.

Ce spunea Basescu despre denuntatorii lui Nastase si ce spune despre denuntatorii lui Udrea

Traian Basescu a luat apararea procurorilor anticoruptie in fata politicienilor care ii acuzau ca fac dosare politice bazate pe simple denunturi. Se intampla in februarie 2009, cand anchetat era Adrian Nastase, iar social-democratii erau aliatii lui Traian Basescu in guveranarea Boc I. Dupa 6 ani, acelasi Traian Basescu torpileza anchetele DNA impotriva Elenei Udrea, criticand dosarul procurorilor ca fiind bazat pe moda denunurilor. O asemanare: si in februarie 2009, si in februarie 2015, Romania este supusa de Comisia Europeana Mecanismului de Monitorizare si Verificare MCV) pe justitie si este refuzata sistematic la aderarea la Schengen. O deosebire: in februarie 2009, tinta denunturilor era fostul premier PSD Adrian Nastase, in februarie 2015, este Elena Udrea, cea pe care Traian Basescu a recunoscut ca a protejat-o si ajutat-o 10 ani.

Antonescu, despre Traian Basescu: Ma intreb cum poate dormi linistit cand se gandeste la biata Ridzi

Fostul presedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a fost intrebat, luni, cum vede posibila revenire a lui Traian Basescu pe scena politica. El i-a dat o replica si premierului Victor Ponta, care afirmase ca ii este dor de el si de USL.

Traian Basescu: Am felicitat PMP ca nu l-au votat pe Hellvig. Au salvat democratia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, dupa o intalnire cu liderii PMP, ca a felicitat acest partid pentru ca s-au opus numirii lui Eduard Hellvig la sefia SRI. Fostul sef al statului sustine ca,.

Crin Antonescu, atac la adresa lui Traian Basescu: Este o rusine

Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca fostul presedinte Traian Basescu este o rusine si ca nu ar trebui sa revina pe scena politica, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, dupa sedinta PMP: in partid este mai mult entuziasm ca oricand. in ultimele 30 de zile s-au inscris 14.000 de oameni (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la finalul sedintei PMP, ca in partid exista mai mult entuziasm ca oricand, precizand ca in ultimele 30 de zile s-au inscris peste 14. 000 de membri noi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )