Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: Sunt doua institutii europene care s-au prabusit - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Sunt doua institutii europene care s-au prabusit - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca doua institutii europene s-au prabusit in aceasta perioada - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen - si ca doreste sa stie care este planul Uniunii Europene in problema refugiatilor pentru ca acest proces sa nu se repete in anii urmatori. continuă pe Hotnews

Basescu spune ca doua institutii UE s-au prabusit - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen

ACTUALIZARE 16:41 Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca doua institutii europene s-au prabusit in aceasta perioada - Acordul de la Dublin si Spatiul Schengen - si ca doreste sa stie care este planul Uniunii Europene in problema refugiatilor pentru ca acest proces sa nu se repete in anii urmatori, transmite Mediafax. Dar eu, ca cetatean european, vreau sa stiu de ce nu au functionat institutiile. Acordul de la Dublin, care obliga statele membre ca, atunci cand au persoane ilegal intrate pe teritoriul lor, sa le trimita in punctul pe unde au intrat in Uniunea Europeana, acest Acord de la Dublin nu mai functioneaza. Securitatea Spatiului Schengen - pai, Romania nu a fost buna, iar Spatiul Schengen se demonstreaza a fi o strecuratoare, intra cine pe unde vrea si cum vrea si cat vrea, a mai declarat Traian Basescu. *Fostul sef al Statului: in Romania poate sa apara oricand un atac terorist.

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

Traian Basescu participa la Scoala de vara a PMP, care are loc la Mamaia

Fostul presedinte Traian Basescu participa, sambata, la Scoala de vara a Partidului Miscarea Populara, care are loc la Mamaia, informeaza B1 TV. Fostul sef al statului a ajuns la eveniment in jurul orei.

Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Traian Basescu a prins din nou curaj si sfideaza pe toata lumea. Spune ca dosarul in care a fost inculpat pentru amenintare nu este altceva decat un joc politic in care sunt implicate mai multe institutii ale.

Traian Basescu: Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra. / Nu exista serviciu secret care sa poata garanta ca un procent dintre ei nu sunt finantati chiar de Statul Islamic

Romania nu ar trebui sa accepte sa primeasca o cota de refugiati din lipsa de capacitate de a-i integra, iar in tara noastra ar putea avea loc oricand un act terorist, a declarat vineri seara, la B1 Tv, fostul presedinte Traian Basescu. Eu va spun ca nu exista serviciu secret in Europa sau in lume . ) care sa poata garanta ca un procent din miile, zecile de mii de oameni care vin din Africa si din Orientul Mijlociu si din Afganistan si din Irak nu sunt finantati sa vina chiar de Statul Islamic. ) Aduceti-va aminte declaratia Statului islamic: califatul va cuprinde Balcanii si Romania. Informatii cu privire la riscuri sunt, a afirmat fostul sef al statului.

Vasile Blaga, despre criza refugiatilor: Nu sunt de acord cu Traian Basescu. E nevoie de solidaritate, dar sa ne cerem si noi drepturile. Meritam sa fim stat Schengen si nu suntem (VIDEO)

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat vineri ca nu este de aceeasi parere cu fostul presedinte Traian Basescu, care sustine ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul.

Traian Basescu: Nici nu m-am gandit sa atac Codurile Penale la CCR. Abuzul in serviciu trebuie explicat

Traian Basescu a vorbit in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, despre modificarile Codurilor Penale. Fostul presedinte a declarat ca nici nu s-a gandit sa atace codurile la CCR. Sunt.

Traian Basescu: Nici nu m-am gandit sa atac Codurile Penale la CCR. Abuzul in serviciu trebuie explicat (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit in cadrul emisiunii Special B1, moderata de Mihai Duta, despre modificarile Codurilor Penale. Fostul presedinte a declarat ca nici nu s-a gandit sa atace codurile la CCR. Sunt.

Santaj versus amenintare. Ce pedeapsa risca acum Traian Basescu

Traian Basescu este acuzat de amenintare si nu de santaj, au decis procurorii de la Parchetul General. Asta inseamna ca poate scapa usor chiar si cu o amenda. Procurorii de caz pare ca sunt foarte indecisi,.

Traian Basescu, la Scoala de vara a PMP: Romania trebuie sa-si stabileasca un nou mare proiect de tara, unirea cu Republica Moldova. Este un interes national care nu are culoare politica (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat sambata, la Scoala de vara a PMP, de la Mamaia, ca Romania trebuie sa isi asume un nou proiect de tara, acela al unirii cu Republica Moldova. Romania trebuie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3009 seconds )