Libnet.ro
UNICEF

07:30

Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a prins din nou curaj. Primele declaratii dupa schimbarea incadrarii juridice

Traian Basescu a prins din nou curaj si sfideaza pe toata lumea. Spune ca dosarul in care a fost inculpat pentru amenintare nu este altceva decat un joc politic in care sunt implicate mai multe institutii ale. continuă pe Antena3

Traian Basescu este la Parchetul General. Ar fi fost inculpat pentru amenintare

Traian Basescu a ajuns miercuri la Parchetul General, fiind citat din nou in dosarul de santaj referitor la senatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Surse judiciare spun ca fostului presedinte urmeaza sa i se aduca la cunostinta schimbarea incadrarii judiciare din santaj in amenintare.

Traian Basescu a fost miercuri la Parchetul General in dosarul deschis dupa plangerea Gabrielei Firea: Mi s-a schimbat incadrarea de la santaj la amenintare

Traian Basescu a fost miercuri, din nou, la Parchetul General, fostul presedinte fiind citat in dosarul de santaj referitor la senatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu a anuntat la iesire ca i s-a schimbat incadrarea in dosar, de la santaj, la amenintare. Pedeapsa care se poate da pentru noua incadrare este de amenda sau de inchisoare de la trei luni la un an, a precizat fostul sef de stat, adaugand ca incet, incet, justitia se apropie de adevar.

Caru' cu Vedete: Ramona Gabor dezvaluie in ce vila de lux traieste Moni! Arata ca in filme; Gabriel Cotabita a ajuns din nou pe mana medicilor; Adrian Mutu se insoara! Si-a cerut iubita de sotie

Alian Puscas - Primele declaratii dupa ce a devenit mamica. In acest weekend, Alina Puscas a devenit pentru prima data mamica. Video Music Awards 2015: castigatorii si momentele importante ale serii. Seara trecuta a avut loc decernarea.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Traian Basescu, despre criza imigrantilor: Romania are toate sansele sa spuna nu de data asta, are dreptul sa spuna: anul acesta nu primesc pe nimeni, am problemele mele (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, ca Romania poate sa spuna nu in ceea ce priveste criza imigrantilor cu care se confrunta Uniunea Europeana in prezent. Eu nu pot sa vad.

Traian Basescu: Romania face o mare greseala daca accepta refugiati. Astept o pozitie ferma de la autoritatile romane

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, referitor la criza imigrantilor care iau drumul Europei, ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul sau. Totodata,.

Traian Basescu: Romania face o mare greseala daca accepta refugiati. Astept o pozitie ferma de la autoritatile romane (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat joi seara, referitor la criza imigrantilor care iau drumul Europei, ca Romania ar face o mare greseala daca ar accepta refugiatii pe teritoriul sau. Totodata,.

Ion Cristoiu, despre dosarul lui Traian Basescu: Plangerea politicianista a Gabrielei Firea nu trebuia luata in serios inca de la inceput

Miercuri, 2 septembrie 2015, fostului presedinte Traian Basescu i s-a schimbat incadrarea juridica in dosarul in care senatoarea PSD Gabriela Firea il acuza de santaj pe acesta. Procurorii au decis ca fostul sef.

Traian Basescu, viata de pensionar. Fostul presedinte are ochelari Louis Vuitton de 600 de euro

Traian Basescu se bucura de pensie si de majorarea indemnizatiei de fost presedinte. Basescu si-a cumparat o pereche de ochelari Louis Vuitton, marca preferata a Elenei Udrea. Ochelarii costa peste 600 de euro.

EXCLUSIV. Apogeul imposturii. Gabriel Oprea si-a facut secretara doctor in stiinte militare si informatii. La propunerea ministrului, Traian Basescu a decorat-o de doua ori, Klaus Iohannis i-a dat cea mai inalta distinctie in stat. Este al patrulea docto

Secretara lui Gabriel Oprea, Adela Loredana Popescu, in prezent Adela Loredana Neagu, este suspecta ca si-a plagiat teza de doctorat pe care a sustinut-o in anul 2011 la Academia Nationala de Informatii ANI) Mihai Viteazul, aflata in subordonarea Serviciului Roman de Informatii SRI). Lucrarea de doctorat a acesteia a fost coordonata de profesorul universitar Gabriel Oprea, el insusi suspect ca si-a plagiat teza de doctorat sustinuta in anul 2001, asa cum Hotnews a scris in exclusivitate inca din data de 1 iulie. Adela Loredana Neagu nu a putut fi contactata pana la ora publicarii anchetei. A fost secretar general la UNPR, Traian Basescu a decorat-o in 2010 si 2011 iar Klaus Iohannis i-a acordat cea mai inalta distinctie in stat, Steaua Romaniei in ianuarie 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )