Libnet.ro
UNICEF

07:30

Santaj versus amenintare. Ce pedeapsa risca acum Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Santaj versus amenintare. Ce pedeapsa risca acum Traian Basescu

Traian Basescu este acuzat de amenintare si nu de santaj, au decis procurorii de la Parchetul General. Asta inseamna ca poate scapa usor chiar si cu o amenda. Procurorii de caz pare ca sunt foarte indecisi,. continuă pe Antena3

Traian Basescu a fost miercuri la Parchetul General in dosarul deschis dupa plangerea Gabrielei Firea: Mi s-a schimbat incadrarea de la santaj la amenintare

Traian Basescu a fost miercuri, din nou, la Parchetul General, fostul presedinte fiind citat in dosarul de santaj referitor la senatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Traian Basescu a anuntat la iesire ca i s-a schimbat incadrarea in dosar, de la santaj, la amenintare. Pedeapsa care se poate da pentru noua incadrare este de amenda sau de inchisoare de la trei luni la un an, a precizat fostul sef de stat, adaugand ca incet, incet, justitia se apropie de adevar.

Traian Basescu, despre dosarul in care este urmarit penal pentru santaj la adresa Gabrielei Firea: S-a schimbat incadrarea juridica de la santaj la amenintare (VIDEO)

35 La iesirea de la Parchetul General, fostul presedinte a confirmat ca in acest dosar a fost schimbata incadrarea juridica, de la santaj la amenintare, precizand ca justitia se apropie de.

Traian Basescu este la Parchetul General. Ar fi fost inculpat pentru amenintare

Traian Basescu a ajuns miercuri la Parchetul General, fiind citat din nou in dosarul de santaj referitor la senatoarea Gabriela Vranceanu Firea. Surse judiciare spun ca fostului presedinte urmeaza sa i se aduca la cunostinta schimbarea incadrarii judiciare din santaj in amenintare.

Traian Basescu, inculpat pentru amenintare: Usor, usor justitia se apropie de adevar!

30 - Traian Basescu a confirmat, la iesirea din sediul Parchetului, ca s-a schimbat incadrarea in dosarul in care este anchetat, de la santaj la amenintare, declarand inseamna ca usor, usor.

Traian Basescu afla miercuri daca va fi judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Basescu a fost citat la Parchetul General, alaturi de Gabriela Firea, cea pe care fostul presedinte ar fi.

Traian Basescu scapa de acuzatia de santaj: Usor, usor justitia se apropie de adevar

Fostul presedinte, Traian Basescu, a ajuns, miercuri, in jurul orei 10:50, la Parchetul General, unde a fost citat de anchetatorii pentru noi audieri in dosarul de santaj al senatoarei Gabriela Firea.

Traian Basescu, la Parchetul ICCJ in dosarul in care Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Parchetul instantei supreme, unde va fi audiat in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de santaj, la intrare el fiind huiduit si fluierat de mai multe persoane.

Traian Basescu, asteptat la Parchet pentru o noua declaratie in dosarul in care este urmarit penal pentru santaj la adresa Gabrielei Firea

Fostul presedinte Traian Basescu este asteptat miercuri la Parchetul General pentru a da o noua declaratie in dosarul in care este urmarit penal pentru santaj la adresa senatorului PSD Gabriela Vranceanu Firea,.

Zi decisiva pentru Traian Basescu. Fostul presedinte afla daca va fi invinuit pentru santaj

Traian Basescu afla in cateva ore daca va fi trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Fostul presedinte trebuie sa se prezinte la Parchetul General, unde procurorul care a instrumentat.

Traian Basescu afla miercuri daca e judecat pentru santaj

Traian Basescu afla miercuri daca este trimis in judecata in dosarul in care este acuzat de santaj. Procurorii au incheiat audierile in acest dosar. Fostul presedinte a fost citat la Parchetul General,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )