Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu: Trebuie sa se termine guvernarea PSD/ Categoric as vota un guvern de uniune nationala (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Trebuie sa se termine guvernarea PSD/ Categoric as vota un guvern de uniune nationala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a cerut inlocuirea guvernului condus de Viorica Dancila ca urmare a rezultatului din alegerile europarlamentare si a haosului din interiorul PSD de dupa condamnarea la inchisoare. continuă pe B1

Traian Basescu: Dancila trebuie sa demisioneze! Furia populatiei va creste impotriva lor. Nu cumva sa ajunga la 10%

Traian Basescu, viitorul europarlamentar din partea PMP, ii sugereaza premierului Viorica Dancila sa demisioneze, dupa esecul inregistrat de PSD la alegerile de duminica. Fostul presedinte ii sugereaza.

Traian Basescu, despre situatia PSD: La un asemenea esec, se depune mandatul de presedinte al partidului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca dupa un esec electoral ca cel intregistrat de PSD la alegerile.

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila: Stiu ca are bun simt!

Traian Basescu ii cere demisia Vioricai Dancila, dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare. Fostul presedinte al Romaniei, al carui partid a obtinut 5,55% din voturi, sustine ca situatia actuala o obliga pe Viorica Dancila sa plece din fruntea Guvernului. PSD a iesit pe locul 2 la alegeri, cu 23,68% din voturi. Traian Basescu, despre Viorica [] .

Europarlamentare 2019. Traian Basescu: Romanii sunt chemati sa spuna daca vor stat de drept sau nu

Candidatul PMP aflat pe prima pozitie a listei de candidati, fostul presedinte Traian Basescu, spune ca alegerile europarlamentare sunt extrem de importante in situatia in care se afla Uniunea Europeana si ca trebuie creat un nou inceput al Uniunii Europene. El a afirmat si ca la referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis romanii sunt chemati sa spuna daca vor sau nu stat de drept.

Traian Basescu accede in Parlamentul European. Cate voturi i-au acordat romanii din Republica Moldova

Liderul Partidului Miscarea Populara, ex-presedintele roman Traian Basescu, s-a ales cu functia de eurodeputat. Potrivit rezultatelor provizorii, Traian Basescu va ajunge in Parlamentul European alaturi de colegul sau de partid Eugen Tomac.

Traian Basescu: Pentru partidele mici, care vor reusi sa treaca pragul, e un succes incredibil. A fost o societate extrem de tensionata(VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, candidatul care a deschis lista PMP la alegerile europarlamentare, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca partidul.

Traian Basescu (PMP) a votat: Nu ma asteptam sa fie aglomerat, e un semn foarte bun (VIDEO)

Traian Basescu a votat duminica dimineata, atat la europarlamentare, cat si la referendum. Fostul presedinte, candidat acum la europarlamentare din partea PMP, s-a aratat incantat de prezenta mare la.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )