Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu: Unirea cu Republica Moldova va face Romania mai puternica

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Unirea cu Republica Moldova va face Romania mai puternica

Fostul lider de la Cotroneni Traian Basescu considera ca o eventuala Unire a Republicii Moldova cu Romania va contribui la formarea unui stat roman mai puternic. Basescu afirma ca a vorbit cu mai multi lideri europeni, pe cand era presedinte de tara, despre subiectul Unirii celor doua maluri ale Prutului, iar rezultatul discutiilor il face sa fie increzut in realizarea acestui obiectiv. continuă pe Adevărul

Traian Basescu lansat in campania electorala din Republica Moldova: Am fost educat in ideea ROMANIEI MARI!

Ex-presedintele Romaniei s-a lansat oficial in batalia politica din Republica Moldova. A facut pasul in aceasta saptamana cand a intrat intr-un adevarat maraton de afirmare publica, nefiind zi in care sa lipseasca de la intalnirile oficiale cu cetatenii sau de pe ecranele televizoarelor.

Traian Basescu: Igor Dodon ar da maine tara rusilor. Noroc ca nu se grabeste Putin

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune televizata la Chisinau, ca este o diferenta fundamentala intre fostul si actualul presedinte al Republicii Moldova, sustinand.

Traian Basescu: Voronin nu si-ar fi dat tara rusilor, insa Dodon ar da-o maine

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu, aflat in aceste zile intr-o vizita in Republica Moldova, a analizat politica dusa de catre Vladimir Voronin si Igor Dodon in calitate de sefi de stat. Oficialul roman afirma ca intre cei doi exista o deosebire fundamentala.

Traian Basescu: Maia Sandu si Andrei Nastase nu au curajul sa-si asume unionismul. isi mint cetatenii cu perspectiva europeana

Fostul sef de stat al Romaniei Traian Basescu, care a decis de putin timp in urma sa se implice activ in politica din Republica Moldova, devenind presedinte de onoare al Partidului Unitatii Nationale, critica nu doar guvernarea de la Chisinau, dar si pe unele partide de opozitie, pe motiv ca nu ar avea curajul sa-si asume unionismul.

Igor Dodon ar da maine tara rusilor: Traian Basescu, atac dur la adresa presedintelui moldovean

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat a declarat, la Chisinau, ca presedintele moldovean Igor Dodon este omul care ar da maine tara rusilor, informeaza Mediafax. Basescu este de parere.

Comitetul de Asociere Republica Moldova-UE se va intruni in curand la Chisinau

Comitetul de Asociere Republica Moldova-UE urmeaza sa se intruneasca pe 19 octombrie, la Chisinau. in acest context, la sedinta Comisiei guvernamentale pentru integrare europeana CGIE), prim-ministrul Pavel Filip a solicitat autoritatilor sa pregateasca informatiile care urmeaza a fi prezentate, transmite IPN cu referire la un comunicat de presa al Guvernului.

Ilan Sor, politician si om de afaceri controversat, condamnat la inchisoare in Republica Moldova, a fost in vizita la Parlamentul European pentru a se plange de abuzuri

Ilan Sor, om de afaceri controversat si orimarul orasului Orhei din Republica Moldova, condamnat la inchisoare in tara sa, a fost in vizita la Strasbourg, la Parlamentul European, unde spune ca s-a plans ca este supus abuzurilor si unde ar fi oferit detalii despre furtul miliardului de dolari din sistemul bancar din tara vecina, asa-numitul furt al secolului, relateaza Pro Tv Chisinau.

Ambasadorul SUA, Hans Klemm: Romania face cea mai buna alegere cu sistemele Patriot. Nu este un sistem vechi, ci un sistem care a fost supus testelor si este interoperabil cu fortele armate ale Statelor Unite

Romania face cea mai buna alegere in ceea ce priveste achizitia sistemelor Patriot, acestea fiind o solutie pentru apararea aeriana a tarii, a declarat vineri, la Bucharest Forum, ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Oficialul american a amintit si ca guvernul SUA a marit de patru ori fondurile pentru siguranta Europei si a mentionat locurile din Romania ce fac parte din infrastructura de Aparare - Campia Turzii, Kogalniceanu si centrul de instructie de la Cincu.

Chef Catalin Scarlatescu ne spune cum se face cel mai bun gem de prune

Catalin Scarlatescu a pregatit ceva traditional. El ne spune cum se face cel mai bun gem de prune. Facem un magiun pe prune care il dam cadou constantenilor. O tona de prune am folosit. Focul este.

Ce ar fi putut face Romania cu banii din evaziunea pe TVA? Finantarea sanatatii, educatiei sau infrastructurii

Romania a pierdut, in 2015, 7,7 miliarde de euro din evaziunea fiscala pe TVA, suma mai mare decat alocarile din acest an pentru educatie, investitii in infrastructura sau sanatate, sustin reprezentantii PwC Romania. Acestia propun o serie de masuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )