Libnet.ro
UNICEF

20:30

Traian Basescu a venit la congresul PMP: Vreau sa fiu un partener al partidului

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu a venit la congresul PMP: Vreau sa fiu un partener al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns duminica la congresul Partidului Miscarea Populara, fiind intampinat cu ovatii si scandari de catre delegatii la congresul formatiunii. continuă pe România Liberă

VIDEO Traian Basescu, prezent la Congresul PMP: Chiar daca nu este aici, tin sa ii multumesc Elenei Udrea si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit

Fostul presedinte Traian Basescu participa duminica la Congresul Partidului Miscarea Populara care se desfasoara la Palatul Parlamentului. Basescu a ajuns exact la ora inceperii congresului, 11. 00, iar participantii l-au aplaudat si i-au scandat numele timp de cateva minute. 25: Chiar daca nu este aici, tin sa-i multumesc dnei Elena Udrea si ii apreciez delicatetea gestului ei de a nu fi in sala. Sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara si sper sa imi confirme inca o data ca este un om cinstit, am convingerea ca daca va putea sa o faca, o va face, a declarat Traian Basescu la Congresul PMP.

Traian Basescu, la Congresul PMP: Udrea va demonstra ca e un om cinstit

In ziua in care cererile de arestare preventiva a Elenei Udrea sunt dezbatute la comisia juridica a Camerei Deputatilor, Traian Basescu are prima aparitie publica de la izbucnirea scandalului. Fostul presedinte.

Traian Basescu, la Congresul PMP. Vezi declaratiile integrale ale fostului presedinte (VIDEO)

Fostul presedinte TraianBasescu a participat, duminica, la Congresul Partidului Miscarea Populara de la PalatulParlamentului. Aici, fostul sef al statului a tinut un discurs in care a atins mai multe s.

Fostul presedinte Traian Basescu a venit la congresul PMP

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns duminica la congresul Partidului Miscarea Populara, fiind intampinat cu ovatii si scandari de catre delegatii la congresul formatiunii.

Fostul presedinte Traian Basescu Basescu participa la Congresul PMP

ACTUALIZARE 11:35 Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul Traian Basescu a declarat, la congresul PMP, ca era obligatoriu sa iasa public si sa isi apere mandatul. El nu poate fi lasat pe mana televiziunii lui Voiculescu, Ghita, sau pe echivalentul lui Gadea de la Realitatea TV. Eu stiu adevarul si cata umilinta am indurat in ultimii 10 ani pentru a face ca Romania din 2014 sa nu mai semene cu cea din 2004 din punct de vedere al functionarii institutiilor, a comentat Basescu. * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala.

Traian Basescu participa la congresul PMP. Fostul presedinte: Sunteti un congres cu un numar impresionant de membri

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, duminica, la Palatul Parlamentului, unde va participa la Congresul PMP, relateaza B1 TV. Basescu a fost intampinat de jurnalisti si de membrii Partidului Miscarea.

Traian Basescu participa la congresul PMP. Fostul presedinte: Sunteti un congres cu un numar impresionant de membri (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns, duminica, la Palatul Parlamentului, unde va participa la Congresul PMP, relateaza B1 TV. Basescu a fost intampinat de jurnalisti si de membrii Partidului Miscarea.

Traian Basescu, la Congresul PMP: Trebuia sa ies sa-mi apar mandatul.El nu poate fi lasat pe mana televiziunii lui Voiculescu, Ghita sau echivalentului lui Gadea de la Realitatea TV

Fostul presedinte Traian Basescu a avut astazi, la Congresul PMP, prima aparitie publica dupa terminarea mandatului. Fostul sef al statului a vorbit cu moderatie despre doamna Udrea si mult mai amplu despre Justitie, raportul MCV sau parteneriatul cu SUA, exact ca pe vremea cand era presedinte in functie. PMP il va alege astazi presedinte pe Eugen Tomac, sigurul care s-a inscris in lupta pentru sefia partidului.

Ion Cristoiu: Era absolut obligatoriu ca Basescu sa mearga la Congresul PMP. Este un partid pe care mizeaza (VIDEO)

Ion Cristoiu a comentat, in cadrul Stirilor B1 TV, discursul lui Traian Basescu de la Congresul PMP, apreciind ca iesirea fostului presedinte a fost o surpriza. Traian Basescu a facut o miscare.

Traian Basescu: Exista o propaganda furibunda de demolare a mandatului meu. Vreau sa fiu partener al PMP (VIDEO)

Fostul presedinte TraianBasescu a declarat, duminica, ca doreste sa fie partener al PMP si adaugand ca isi va apara mandatul care incearca sa fie demolat printr-o propaganda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )