Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, in vizorul CSM: Afirmatiile privind justitia reprezinta o deformare a realitatilor de fapt, de natura sa induca ideea unei functionari anormale si incorecte a sistemului judiciar

B1 B1,
Traian Basescu, in vizorul CSM: Afirmatiile privind justitia reprezinta o deformare a realitatilor de fapt, de natura sa induca ideea unei functionari anormale si incorecte a sistemului judiciar

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat ca afirmatiile lui Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si lider al Partidului Miscarea Populara, lansate in spatiul public in. continuă pe B1

CSM: Afirmatiile lui Traian Basescu aduc atingere independentei procurorilor DNA. Consiliul a sesizat CNA

Afirmatiile lui Traian Basescu, lider al Partidului Miscarea Populara, lansate, pe 17 aprilie, in spatiul public, in cadrul unei emisiuni televizate, sunt de natura sa produca un impact negativ asupra credibilitatii sistemului judiciar, aducand atingere independentei procurorilor DNA, independentei si prestigiului sistemului judiciar in ansamblul sau, potrivit CSM.

CSM: Afirmatiile lui Traian Basescu aduc atingere independentei procurorilor DNA

Plenul CSM a apreciat joi ca afirmatiile lui Traian Basescu, lider al Partidului Miscarea Populara, lansate, pe 17 aprilie, in spatiul public, in cadrul unei emisiuni televizate, sunt de natura sa.

CSM: Afirmatiile lui Traian Basescu aduc atingere independentei procurorilor DNA

Plenul CSM a apreciat joi ca afirmatiile lui Traian Basescu, lider al Partidului Miscarea Populara, lansate, pe 17 aprilie, in spatiul public, in cadrul unei emisiuni televizate, sunt de natura sa produca un impact negativ asupra credibilitatii sistemului judiciar, aducand atingere independentei procurorilor DNA, independentei si prestigiului sistemului judiciar in ansamblul sau.

Traian Basescu, implicat in zeci de dosare penale: Problemele fostului presedinte cu justitia

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, este audiat, marti,de judecatori intr-un dosar care vizeaza retrocedari de terenuri, din perioada in care acesta era primar al.

Imagine rara! Traian Basescu la bara in fata judecatorilor - FOTO

Traian Basescu s-a prezentat, marti, la Tribunalul Bucuresti pentru a fi audiat intr-un dosar in care este banuit de abuz in serviciu, privind o retrocedare pe care ar fi facut-o pe vremea cand era primar al.

Elena Udrea il contrazice in premiera pe Traian Basescu: Cei doi au pareri diferire in legatura cu modificarea Codului Penal prin OUG

Elena Udrea il contrazice pentru prima data pe fostul presedinte Traian Basescu, cei doi avand pareri diferite in legatura cu modificarea Codului Penal de catre Guvern prin Ordonanta de Urgenta: Desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect, cu argumente, eu le dau dreptate amandurora, a scris Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Buzau, ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar fi o prostie, un obtuzism fara limite, sustinand ca nu crede ca in Romania se va mai intampla vreodata asa ceva, pentru ca, usor, usor, partidele incep sa inteleaga rolul sefului statului in momente de criza.

Traian Basescu, la Focsani: Eticheta de basist devine pe zi ce trece onoranta (VIDEO)

Presedintele PMP Traian Basescu s-a intalnit la Focsani cu activul de partid, dar a sustinut si o scurta conferinta de presa. Vizita fostului presedinte al Romaniei a avut ca scop sustinerea.

Traian Basescu dezvaluie ce obiectiv are PMP

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat, miercuri, la Piatra Neamt, ca obiectivul formatiunii politice este sa guverneze pentru comunitati tinand cont de legi si Constitutie, scrie Jurnalul.

Traian Basescu ii cere demisia lui Calin Popescu Tariceanu de la conducerea Senatului

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat, miercuri, la Suceava, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu are motive sa demisioneze, deoarece functioneaza prezumtia de nevinovatie, iar ALDE nu are in criteriile de integritate masura demisiei din functie cand un membru al partidului este pus sub urmarire penala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )