Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu dezvaluie ce obiectiv are PMP

Antena3 Antena3,
Traian Basescu dezvaluie ce obiectiv are PMP

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat, miercuri, la Piatra Neamt, ca obiectivul formatiunii politice este sa guverneze pentru comunitati tinand cont de legi si Constitutie, scrie Jurnalul. continuă pe Antena3

Traian Basescu ii cere demisia lui Calin Popescu Tariceanu de la conducerea Senatului

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat, miercuri, la Suceava, ca presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu are motive sa demisioneze, deoarece functioneaza prezumtia de nevinovatie, iar ALDE nu are in criteriile de integritate masura demisiei din functie cand un membru al partidului este pus sub urmarire penala.

Elena Udrea il contrazice in premiera pe Traian Basescu: Cei doi au pareri diferire in legatura cu modificarea Codului Penal prin OUG

Elena Udrea il contrazice pentru prima data pe fostul presedinte Traian Basescu, cei doi avand pareri diferite in legatura cu modificarea Codului Penal de catre Guvern prin Ordonanta de Urgenta: Desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect, cu argumente, eu le dau dreptate amandurora, a scris Elena Udrea pe contul sau de Facebook.

Traian Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile, te pot compromite, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Intr-o conferinta de presa avuta la Suceava, fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea. El a spus ca dupa parerea sa, serviciile secrete nu ar fi implicate in niciun fel in decesul lui Condrea.

Cazul Condrea. Traian Basescu, declaratii terifiante despre servicii

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, miercuri, la Suceava, despre moartea lui Dan Condrea, ca exclude implicarea vreunui serviciu romanesc, in conditiile in care acestea te pot.

Imagine rara! Traian Basescu la bara in fata judecatorilor - FOTO

Traian Basescu s-a prezentat, marti, la Tribunalul Bucuresti pentru a fi audiat intr-un dosar in care este banuit de abuz in serviciu, privind o retrocedare pe care ar fi facut-o pe vremea cand era primar al.

Traian Basescu, despre faptul ca ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma: Asa, si ce trebuia sa fac eu? Sa gust antisepticele, sa vad daca sunt bune? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit marti despre informatia potrivit careia pentru ambulanta sefului statului s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma. intrebat daca a fost informat vreodata cu.

Ce spune Traian Basescu despre moartea lui Dan Condrea

Traian Basescu a vorbit, marti, despremoartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Potrivit fostului presedinte, Dan Condrea a avut un accident.

Traian Basescu, audiat de judecatori

Traian Basescu este audiat de judecatori intr-un dosar care vizeaza retrocedari de terenuri, din perioada in care acesta era primar al Capitalei, potrivit unor surse TV.

Traian Basescu, implicat in zeci de dosare penale: Problemele fostului presedinte cu justitia

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, este audiat, marti,de judecatori intr-un dosar care vizeaza retrocedari de terenuri, din perioada in care acesta era primar al.

Reactia Elenei Udrea dupa ce Traian Basescu l-a criticat pe Ponta. Declaratia ei este surprinzatoare

Elena Udrea a scris, duminica, pe pagina sa de Facebook, despre modificarea Codurilor penale de catre Guvernul Ciolos prin OUG, opinand ca, desi Traian Basescu critica iesirea lui Victor Ponta pe subiect,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )