Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat . continuă pe B1

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu, despre magistratii santajabili din Justitie

Traian Basescu a precizat, luni, in cadrul unei emisiuni televizate, de la B1 Tv, ca una din problemele legate de justita din Romania are in vedere ofiterii acoperiti printre magistrati, care pot fi santajati.

Traian Basescu, noi atacuri la procurori, acuzati iar de guantanamizare: Ar trebui sa avem o lege a raspunderii procurorilor. Niciodata nu s-a actionat cu salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare

Traian Basescu a criticat din nou luni seara moda arestarilor preventive si a pledat pentru adoptarea unei legi a raspunderii procurorilor, in conditiile in care acestia au ca prim reflex sa bage la arest. El a mentionat ca au fost exemple si in trecut de arestari abuzive, dar niciodata nu s-a actionat cu oarecare salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare. Lista lui Traian Basescu cu marile probleme ale justitiei: ofiteri acoperiti, procurori care devin judecatori, arestari abuzive si lipsa raspunderii magistratilor.

Inspectia Judiciara: Declaratiile lui Traian Basescu, in legatura cu sechestrul de la Nana, au incalcat independenta justitiei

Fostul presedinte Traian Basescu a incalcat independenta justitiei prin afirmatiile facute pe pagina sa de Facebook in legatura cu sechestrul pus pe terenurile de la Nana. Asta a constatat Inspectia Judiciara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Raportul urmeaza sa fie trimis Plenului CSM care va decide daca il admite sau respinge.

Declaratiile lui Traian Basescu privind Nana au afectat independenta justitiei

Inspectia Judiciara IJ) a constatat ca Traian Basescu a afectat independenta justitiei prin declaratiile facute cu privire la sechestrul impus de procurori pe terenuri din comuna Nana, transmit surse din presa.

Radu Tudor: Nu se executa unii pe altii. Traian Basescu nu va fi niciodata incatusat de oamenii pe care i-a facut mari

Nu se fac intre ei a spus Radu Tudor, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, vorbind despre posibilitatea ca Traian Basescu sa ajunga in fata justitiei. Cred ca pentru Basescu nu e nevoie de o consultare, e.

Inspectia judiciara: Traian Basescu a afectat independenta justitei, prin declaratiile privind dosarul Nana

Inspectia Judiciara IJ) a constatat, in urma verificarilor efectuate, ca Traian Basescu a afectat independenta justitiei prin declaratiile facute cu privire la dosarul Nana. IJ a constatat ca, prin decl.

Care este legatura dintre Traian Basescu si doctorul Yassin

Doctorul Yassin era reprezentantul personal al lui Traian Basescu pe vremea cand acesta presedinte, altfel spus omul lui de incredere. Cel putin asa il numeau autoritatile irakiene, a dezvaluit fos.

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )