Libnet.ro
UNICEF

08:45

Traian Basescu: Nu vreau tara invadata de islamisti din Siria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traian Basescu: Nu vreau tara invadata de islamisti din Siria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Constanta, ca nu vrea sa vada Romania invadata de islamisti din Siria si nu crede ca tara noastra sau Europa s-ar putea intoarce catre o astfel de cultura. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Nu vreau tara invadata de islamisti din Siria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Constanta, ca nu vrea sa vada Romania invadata de islamisti din Siria si nu crede ca tara noastra sau Europa s-ar putea intoarce catre o astfel de cultura.

Nu vreau tara invadata de islamisti din Siria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Constanta, ca nu vrea sa vada Romania invadata de islamisti din Siria si nu crede ca tara noastra sau Europa s-ar putea intoarce catre o astfel de cultura, transmite Mediafax. Referindu-se la minoritatea musulmana din Dobrogea, Traian Basescu a spus ca traieste in armonie cu majoritatea ortodoxa, dar felul in care vede aceasta civilizatia este diferit fata de modul in care este vazuta civilizatia de migrantii care vin din state structurate pe Coran.

Cum a ajuns SRI sa aiba aparatura performanta de interceptare. Traian Basescu explica legatura cu summitul NATO din 2008

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit ca inainte de summit-ul NATO din 2008 SRI a fost dotat in ritm accelerat, foarte ieftin si cu multe donatii si ca CSAT a decis ca SRI sa fie autoritate nationala pe interceptari pentru ca erau singuri cu dotarea completa.

Elena Udrea si Traian Basescu la botezul copilului unui politician al Miscarii Populare, in Cluj

Deputatul Elena Udrea si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, au participat azi la botezul unuia dintre fiii presedintelui filialei MP Cluj, Adrian Gurzau, consemneaza Agerpres.

Traian Basescu despre OUG privind interceptarile: Un ghiveci al ambitiilor

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, considera fostul presedinte Traian Basescu, criticand OUG adoptata vineri de Guvern pentru ca s-a ajuns la un numar mult.

Traian Basescu, la Constanta natala: Singurul oras care a dat de doua ori primar general al Capitalei si de doua ori presedinte al Romaniei

Traian Basescu a venit vineri, 11 martie, la Constanta, pentru a lansa candidatii pentru alagerile locale, in special pe cel pentru Primaria Constantei - Claudiu Palaz. La festivitatea de la Casa de Cultura, liderul Miscarii Populare, a subliniat rolul si importanta alegerilor locale.

Cum a ajuns Traian Basescu sa dea dreptate Antena 3

Traian Basescu da dreptate Antena 3 in cazul Mariana Rarinca. Fostul presedinte spune ca Livia Stanciu si Laura Codruta Kovesi au comis un abuz, deoarece nu le-a placut o decizie a instantei, aceea de.

Traian Basescu, solutie la problema interceptarilor: externalizarea platformei de ascultare detinuta de SRI

Traian Basescu a declarat, joi seara, la Romania TV ca, in opinia sa cea mai buna solutie in problema interceptarilor telefonice facute de SRI si folosite in dosare care au fost declarate neconstitutionale ar fi externalizarea platformei de ascultare detinuta in prezent de Serviciul Roman de Informatii si acordarea de acces la aceasta tuturor organelor de cercetare penala, conform unor reguli stabilite de Ministerul Justitiei.

Traian Basescu, la Romania TV: SRI a avut un rol minimal in mandatul lui Daniel Morar la DNA/ Kovesi este toata ziua cu declaratii, foarte pasionata de interviuri/ Macovei a ramas procuror comunist

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, invitat in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV, ca SRI a avut un rol minimal in anchetele desfasurate de Directia Nationala Anticoruptie pe vremea cand seful institutiei era Daniel Morar, actual judecator la CCR.

Mediere esuata in dosarul in care Traian Basescu este acuzat de santaj si amenintare

Traian Basescu a cerut medierea in dosarul in care Gabriela Firea l-a acuzat de santaj si amenintare, dupa ce fostul presedinte i-a spus senatoarei PSD, dintr-o emisiune televizata de la Realitatea TV.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )