Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu, solutie la problema interceptarilor: externalizarea platformei de ascultare detinuta de SRI

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, solutie la problema interceptarilor: externalizarea platformei de ascultare detinuta de SRI

Traian Basescu a declarat, joi seara, la Romania TV ca, in opinia sa cea mai buna solutie in problema interceptarilor telefonice facute de SRI si folosite in dosare care au fost declarate neconstitutionale ar fi externalizarea platformei de ascultare detinuta in prezent de Serviciul Roman de Informatii si acordarea de acces la aceasta tuturor organelor de cercetare penala, conform unor reguli stabilite de Ministerul Justitiei. continuă pe România Liberă

Guvernul Ciolos pregateste o ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema interceptarilor

Guvernul Ciolos pregateste o ordonanta de urgenta pentru a rezolva problema interceptarilor. Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a precizat ca decizia CCR trebuie respectata si ca va promova o.

Traian Basescu, la Romania TV: SRI a avut un rol minimal in mandatul lui Daniel Morar la DNA/ Kovesi este toata ziua cu declaratii, foarte pasionata de interviuri/ Macovei a ramas procuror comunist

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, invitat in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV, ca SRI a avut un rol minimal in anchetele desfasurate de Directia Nationala Anticoruptie pe vremea cand seful institutiei era Daniel Morar, actual judecator la CCR.

Cum a ajuns SRI sa aiba aparatura performanta de interceptare. Traian Basescu explica legatura cu summitul NATO din 2008

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit ca inainte de summit-ul NATO din 2008 SRI a fost dotat in ritm accelerat, foarte ieftin si cu multe donatii si ca CSAT a decis ca SRI sa fie autoritate nationala pe interceptari pentru ca erau singuri cu dotarea completa.

Mediere esuata in dosarul in care Traian Basescu este acuzat de santaj si amenintare

Traian Basescu a cerut medierea in dosarul in care Gabriela Firea l-a acuzat de santaj si amenintare, dupa ce fostul presedinte i-a spus senatoarei PSD, dintr-o emisiune televizata de la Realitatea TV.

De ce sustine Traian Basescu decizia CCR privind supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale

Liderul Miscarii Populare Traian Basescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca era necesara interventia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste articolul 141 din noul Cod de Procedura Penala, care reglementeaza supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale, transmite Agerpres.

Ce scor spera Traian Basescu sa obtina MP la alegeri locale

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca obiectivul acestei formatiuni, pentru alegerile locale din iunie, este obtinerea a 10-12% din voturile electoratului, transmite Agerpres.

Traian Basescu: in Romania, la ora actuala, sunt doua femei extrem de puternice, Laura Codruta Kovesi si Elena Udrea

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania, potrivit unei afirmatii facut luni seara la TVR.

Fostul sef al Politiei Buzau, candidat la primaria orasului din partea partidului condus de Traian Basescu

Miscarea Populara a lui Traian Basescu intra in lupta pentru primaria Buzau cu fostul comandant al politiei buzoiene, Ion Marin, transformat dupa pensionare in detectiv particular. A devenit expert in filarea sotilor infideli sau descoperirea microfoanelor ascunse prin birourile unor oficiali.

Felix Rache prezinta noua adresa de email a lui Traian Basescu. Coincidenta ar fi prea mare!

Felix Rache a prezentat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, noua adresa de e-mail a lui Traian Basescu, in contextul in care o gluma la adresa deputatului Cristian Rizea a prins contur in doar cateva.

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )