Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mediere esuata in dosarul in care Traian Basescu este acuzat de santaj si amenintare

Antena3 Antena3,
Mediere esuata in dosarul in care Traian Basescu este acuzat de santaj si amenintare

Traian Basescu a cerut medierea in dosarul in care Gabriela Firea l-a acuzat de santaj si amenintare, dupa ce fostul presedinte i-a spus senatoarei PSD, dintr-o emisiune televizata de la Realitatea TV. continuă pe Antena3

Ultimul termen din dosarul in care Rudel Obreja este acuzat de trafic de influenta va fi rejudecat

Ultimul termen din dosarul in care fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema, in dosarul privind.

Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, audiat la DNA in dosarul in care Ioan Oltean este acuzat ca a primit 600.000 mita

Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, a fost audiat luni in calitate de martor la DNA in dosarul in care Ioan Oltean este acuzat ca ar fi primit mita 600. 000 de euro.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, din nou in fata judecatorilor

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, urmeaza sa ajunga luni in fata judecatorilor Curtii de Apel. Radu Pricop este cercetat sub control judiciar dupa ce a fost trimis in judecata in dosarul in.

Gorghiu: Nu vom face nicio alianta nici cu Traian Basescu, nici cu PSD

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca partidul pe care il conduce nu va face nicio alianta nici preelectorala, nici postelectorala cu Traian Basescu sau cu PSD si a precizat ca apelul privind concentrarea votului pe candidatul PNL la Primaria Capitalei este adresat in principal electoratului, transmite Agerpres.

Traian Basescu, la Romania TV: SRI a avut un rol minimal in mandatul lui Daniel Morar la DNA/ Kovesi este toata ziua cu declaratii, foarte pasionata de interviuri/ Macovei a ramas procuror comunist

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi seara, invitat in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV, ca SRI a avut un rol minimal in anchetele desfasurate de Directia Nationala Anticoruptie pe vremea cand seful institutiei era Daniel Morar, actual judecator la CCR.

Ce scor spera Traian Basescu sa obtina MP la alegeri locale

Presedintele Miscarii Populare MP), Traian Basescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca obiectivul acestei formatiuni, pentru alegerile locale din iunie, este obtinerea a 10-12% din voturile electoratului, transmite Agerpres.

Cozmin Gusa: Basescu este de acord cu decizia CCR pentru ca Elena Udrea are de suferit de pe urma interceptarilor

Consultantul politic Cozmin Gusa a aratat, la Realitatea TV, ca decizia Curtii Constitutionale Romane CCR) prin care SRI nu mai poate face interceptari in dosare de coruptie este una cu care Traian Basescu este de acord, din pricina faptului ca una dintre femeile apropiate dansului, Elena Udrea, are de suferit si oameni apropiati dansului au de suferit de pe urma implicarii SRI in anchetele oamenilor legii.

Traian Basescu, solutie la problema interceptarilor: externalizarea platformei de ascultare detinuta de SRI

Traian Basescu a declarat, joi seara, la Romania TV ca, in opinia sa cea mai buna solutie in problema interceptarilor telefonice facute de SRI si folosite in dosare care au fost declarate neconstitutionale ar fi externalizarea platformei de ascultare detinuta in prezent de Serviciul Roman de Informatii si acordarea de acces la aceasta tuturor organelor de cercetare penala, conform unor reguli stabilite de Ministerul Justitiei.

De ce sustine Traian Basescu decizia CCR privind supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale

Liderul Miscarii Populare Traian Basescu, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta in orasul Bocsa, ca era necesara interventia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste articolul 141 din noul Cod de Procedura Penala, care reglementeaza supravegherea tehnica din timpul cercetarii penale, transmite Agerpres.

Felix Rache prezinta noua adresa de email a lui Traian Basescu. Coincidenta ar fi prea mare!

Felix Rache a prezentat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, noua adresa de e-mail a lui Traian Basescu, in contextul in care o gluma la adresa deputatului Cristian Rizea a prins contur in doar cateva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )