Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului

Adevărul Adevărul,
Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, cunoscut si sub denumirea de comisarul Cattani, a fost numit in functia de prefect al Bucurestiului. Hotararea a fost luata de Guvern in aceasta dupa-amiaza. continuă pe Adevărul

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial

UPDATE Traian Berbeceanu a fost numit in functia de prefect de prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern, cu caracter temporar, prin care acesta a fost numit a fost publicata joi seara, 22 octombrie in.

Ludovic Orban: Traian Berbeceanu este printre posibilii candidati pentru functia de prefect al Capitalei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, miercuri, ca Traian Berbeceanuse numara printre posibilii candidati la pozitia de prefect al Capitalei. Prim-ministrul a explicat ca a luat decizia de a-l schimba pe.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Traian Berbeceanu a fost numit prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost numit prefect al Capitalei. La scurt timp, Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, a fost publicata in Monitorul Oficial.

Orban: Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei Traian Berbeceanu, printre candidati. E un om integru

Premierul Ludovic Orban a anuntat oficial miercuri ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din functie, iar fostul comisar de politie Traian Berbeceanu este printre posibilii candidati. Reamintim ca prefectul Capitalei este protagonistul unei intregi serii de balbe, dupa ce duminica Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori.

Ludovic Orban confirma ca prefectul Capitalei va fi schimbat. Da, Traian Berbeceanu e printre posibilii candidati

Conform premierului, joi, 22 octombrie, va avea loc schimbarea prefectului Capitalei. Ludovic Orban confirma ca Traian Berbeceanu este unul dintre posibilii candidati la aceasta functie.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )