Libnet.ro
UNICEF

00:07

Transportatorii amana protestul programat joi in Piata Victoriei. Guvernul va publica proiectul de modificare a Legii taximetriei

Antena3 Antena3,
Transportatorii amana protestul programat joi in Piata Victoriei. Guvernul va publica proiectul de modificare a Legii taximetriei

Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania COTAR) a decis, in urma intalnirii cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, si cu ministrul Dezvoltarii Regionale, Daniel Suciu,. continuă pe Antena3

Jandarmeria Capitalei spune ca protestul din Piata Victoriei este ilegal si acuza dezinformari

Jandarmeria Capitalei anunta ca pentru organizarea manifestatiei din Piata Victoriei nu au fost respectate conditiile legii adunarilor publice in vigoare si precizeaza ca in spatiul public au aparut mai multe informatii false referitor la numarul jandarmilor trimisi in zona.

Jandarmeria Capitalei spune ca protestul din Piata Victoriei este ilegal si acuza dezinformari

Jandarmeria Capitalei anunta ca pentru organizarea manifestatiei din Piata Victoriei nu au fost respectate conditiile legii adunarilor publice in vigoare si precizeaza ca in spatiul public au aparut mai multe informatii false referitor la numarul jandarmilor trimisi in zona, relateaza Mediafax.

Ciolos, in Piata Victoriei: Daca nu organizam anticipate pentru un nou guvern, riscam in cateva luni sa nu mai putem plati pensii si salarii

Liderii USR si PLUS se afla in Piata Victoriei, la protestul la care participa cateva mii de oameni impotriva OUG 7. Dacian Ciolos a declarat ca trebuie organizate alegeri anticipate pentru a avea un nlou guvern legitimat politic, iar Dan Barna a declarat ca Romania nu poate sa ajunga o anexa a Rusiei. Ciolos a anuntat ca alianta USR-PLUS va contesta saptamana viitoare OUG 7 la toate Curtile de apel din tara.

Proteste in Piata Victoriei si in tara. Jandarmeria: Manifestatia nu respecta prevederile legale

Numarul participantilor la protestul fata de modificarea legilor Justitiei, desfasurat duminica seara in Piata Victoriei, a ajuns la cateva mii, in zona fiind impuse restrictii de trafic pe mai multe.

Dragnea la inchisoare, nu la guvernare!. Peste 10.000 de oameni au protestat in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE:Protestatarii incep sa se retraga usor-usor din Piata Victoriei. Numarul lor a ajuns la circa 5. UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa.

Incident la protestele din Piata Victoriei: Jandarmii au intervenit dupa ce mai multi manifestanti au intrat n conflict cu o echipa de la Antena 3

Mai multi dintre protestatarii din Piata Victoriei au intrat intr-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai postului Antena 3, jandarmii intervenind si identificand cateva persoane care au avut comportament agresiv, impotriva acestora urmand a fi luate masurile legale, relateaza Agerpres.

Incident in Piata Victoriei! Echipa Antena 3, agresata de liderii Rezist - VIDEO

Update:Liderii Rezist din Piata Victoriei au intrat intr-un conflict cu membrii unei echipe de filmare ai Antena 3. Jandarmii au indeparatatcateva persoane care au avut comportament agresiv,.

Proteste in Piata Victoriei si in tara. Ciolos: Vom folosi toate mijloacele legale sa contestam aceasta OUG

Update: La protestele din Piata Victoriei aiesit si Dacian Ciolos, impreuna cu presedintele USR, Dan Barna. Se presupunea ca vor veni 200-300 de oameni. Nepasarea si neimplicarea poate sa ne.

Protest impotriva Guvernului in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au strans in Piata Victoriei, duminica seara, pentru a protesta fata de OUGprin care s-au adus modificari legilor Justitiei. Protestatarii scandeaza impotriva ordonantei de.

Peste 10.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa creasca. Manifestantii nu au uitat nici de alegerile parlamentare din Republica Moldova: Putin, nu uita, Moldova nu e a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )