Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 10.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

B1 B1,
Peste 10.000 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa creasca. Manifestantii nu au uitat nici de alegerile parlamentare din Republica Moldova: Putin, nu uita, Moldova nu e a. continuă pe B1

Dragnea la inchisoare, nu la guvernare!. Peste 10.000 de oameni au protestat in Piata Victoriei fata de OUG pe Justitie. Manifestatii si in marile orase din tara (VIDEO)

UPDATE:Protestatarii incep sa se retraga usor-usor din Piata Victoriei. Numarul lor a ajuns la circa 5. UPDATE: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a depasit 10. 000 si continua sa.

Nou protest n Piata Victoriei fata de ordonanta de modificare a legilor justitiei

Un nou protest a fost anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, incepand cu ora 18. 00, ca urmare a ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Protest fata de OUG pe Justitie, duminica, in Piata Victoriei. Daca nici acum nu intelegeti incotro ne duce subordonarea magistratilor de catre politicieni, inseamna ca suntem pierduti pentru alte cateva decenii

Un protest este anuntat duminica seara, in Piata Victoriei, fata de noua Ordonanta de Urgenta care modifica Legile Justitiei. Evenimentul a fost anuntat de Coruptia Ucide, Geeks for Democracy, Initiati.

MIHAI SORA: Ne vedem maine in Piata Victoriei cata frunza, cata iarba

Filosoful Mihai Sora anunta ca va participa la protestul anuntat maine seara, in Piata Victoriei, fata de OUG pe legile justitiei si indeamna la o participare cat mai mare.

Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, fata de ordonanta de urgenta care modifica legile justitiei.

Filosoful Mihai Sora: Ne vedem mine seara n Piata Victoriei: cta frunza, cta iarba, toate firicelele de praf din acest colt de tara

Filosoful Mihai Sora a anuntat ca va fi din nou maine in Piata Victoriei, indemnand oamenii sa vina in numar cat mai mare la protestul programat duminica in Bucuresti fata de OUG de modificare a legilor justitiei.

CU PRIVIRE LA OUG PE LEGILE JUSTITIEI: Protest anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei

Un protest este anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, impotriva ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Ciolos, in Piata Victoriei: Daca nu organizam anticipate pentru un nou guvern, riscam in cateva luni sa nu mai putem plati pensii si salarii

Liderii USR si PLUS se afla in Piata Victoriei, la protestul la care participa cateva mii de oameni impotriva OUG 7. Dacian Ciolos a declarat ca trebuie organizate alegeri anticipate pentru a avea un nlou guvern legitimat politic, iar Dan Barna a declarat ca Romania nu poate sa ajunga o anexa a Rusiei. Ciolos a anuntat ca alianta USR-PLUS va contesta saptamana viitoare OUG 7 la toate Curtile de apel din tara.

Protest impotriva Guvernului in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au strans in Piata Victoriei, duminica seara, pentru a protesta fata de OUGprin care s-au adus modificari legilor Justitiei. Protestatarii scandeaza impotriva ordonantei de.

Proteste in Piata Victoriei si in tara. Ciolos: Vom folosi toate mijloacele legale sa contestam aceasta OUG

Update: La protestele din Piata Victoriei aiesit si Dacian Ciolos, impreuna cu presedintele USR, Dan Barna. Se presupunea ca vor veni 200-300 de oameni. Nepasarea si neimplicarea poate sa ne.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )