Libnet.ro
UNICEF

12:45

Transportatorii rutieri ameninta cu proteste daca nu vor primi inapoi o parte din acciza la carburanti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Transportatorii rutieri ameninta cu proteste daca nu vor primi inapoi o parte din acciza la carburanti

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) cere din nou Guvernului rambursarea unei cote din acciza la carburanti, amenintand cu ample manifestatii de protest daca aceasta solicitare nu va fi rezolvata, potrivit unui comunicat al Federatiei, remis, marti. continuă pe Ziarul Bursa

Un mare sindicat din Educatie ameninta cu proteste daca Guvernul Tudose nu va rezolva problemele salariale ale angajatilor

Colegiul National al Liderilor Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a anuntat ca va organiza, pe 2 octombrie, un protest, daca Guvernul Tudose nu accepta incheierea unui acord scris pentru solutionarea problemelor salariatilor din Educatie, .

LEGE: Parintii vor primi cate 500 de lei pe luna alocatie pentru copii

Se pregateste o noua lege, care ii vizeaza pe parinti, si anume, vor primi cate 500 de lei pe luna alocatie pentru copii. Scopul acestei legi este de a rezolva problema natalitatii din.

Avertismentul Coreei de Nord: Statele Unite vor primi mai multe pachete cu cadouri

Un diplomat de rang inalt al Phenianului a avertizat ca tara lui este pregatita sa trimita mai multe pachete cu cadouri Statelor Unite, daca acestea din urma nu vor opri provocarile,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )