Libnet.ro
UNICEF

11:15

Avertismentul Coreei de Nord: Statele Unite vor primi mai multe pachete cu cadouri

Antena3 Antena3,
Avertismentul Coreei de Nord: Statele Unite vor primi mai multe pachete cu cadouri

Un diplomat de rang inalt al Phenianului a avertizat ca tara lui este pregatita sa trimita mai multe pachete cu cadouri Statelor Unite, daca acestea din urma nu vor opri provocarile,. continuă pe Antena3

Presedintele Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Presedintele Donald Trump a raspuns cu vom vedea, atunci cand a fost intrebat de un jurnalist american daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord dupa al saselea si cel mai puternic test nuclear al regimului de la Phenian, transmite Reuters.

Donald Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Vom vedea!, a raspuns presedintele american Donald Trump cand a fost intrebat, duminica, in timp ce pleca de la slujba religioasa, daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord, relateaza Reuters.

Statele Unite vor intensifica operatiunile de patrulare in Marea Chinei de Sud

Pentagonul ia in calcul suplimentarea patrulelor in Marea Chinei de Sud, scopul fiind crearea unei pozitii mai consistente pentru a contracara pretentiile maritime ale Chinei.

Statele Unite iau masuri! Cum vor descuraja amenintarile Coreei de Nord

Statele Unite vor trimite mai multe unitati strategice de aparare in Peninsula Coreeana, drept masura de descurajare si ca raspuns la actiunile autodistructive ale Coreei de Nord, a anuntat ma.

Trump pune capat programului ce ii proteja pe tineri imigranti aflati in Statele Unite fara acte

Administratia Trump a anuntat marti ca pune capat DACA, un program al fostului lider de la Casa Alba Barack Obama destinat protejarii a sute de mii de tineri aflati in Statele Unite fara acte, relateaza AFP.

Vladimir Putin ordona MAE rus sa dea in judecata Statele Unite pentru confiscarea unor cladiri diplomatice ruse

Presedintele rus Vladimir Putin i-a ordonat Ministerului rus de Externe sa dea in judecata guvernul american pentru confiscarea unor proprietati diplomatice ruse in Statele Unite, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de Reuters.

Vladimir Putin avertizeaza Statele Unite sa nu furnizeze arme Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca orice decizie luata de Statele Unite pentru a furniza arme defensive Ucrainei va alimenta conflictul din estul acestei tari si i-ar putea determina pe separatistii prorusi sa isi extinda campania militara, relateaza Reuters.

Tudorel Toader, ironii la adresa lui Hans Klemm: Ma gandesc sa propun si eu ca procurorul general sa fie propus de Senat, ca in Statele Unite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, facand referire la ingrijorarile exprimate de ambasadorul american Hans Klemm cu privire la proiectul de modificare a legilor justitiei, ca ar putea lua in calcul sa propuna ca procurorul general al Romaniei sa fie propus de catre Senat, ca in Statele Unite.

Washington Post: Donald Trump ar planui sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud

Presedintele american Donald Trump ar intentiona sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud, care a intrat in vigoare in 2012.

LEGE: Parintii vor primi cate 500 de lei pe luna alocatie pentru copii

Se pregateste o noua lege, care ii vizeaza pe parinti, si anume, vor primi cate 500 de lei pe luna alocatie pentru copii. Scopul acestei legi este de a rezolva problema natalitatii din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )