Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un mare sindicat din Educatie ameninta cu proteste daca Guvernul Tudose nu va rezolva problemele salariale ale angajatilor

România Liberă România Liberă,
Un mare sindicat din Educatie ameninta cu proteste daca Guvernul Tudose nu va rezolva problemele salariale ale angajatilor

Colegiul National al Liderilor Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a anuntat ca va organiza, pe 2 octombrie, un protest, daca Guvernul Tudose nu accepta incheierea unui acord scris pentru solutionarea problemelor salariatilor din Educatie, . continuă pe România Liberă

Un mare sindicat din Educatie anunta proteste impotriva Guvernului incepand din 2 octombrie. Sindicalistii sunt nemultumiti ca anul viitor le cresc salariile cu doar 25%

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) va incepe in 2 octombrie proteste impotriva Guvernului daca executivul nu accepta incheierea unui acord prin care sa promita rezolvarea mai multor probleme ale profesorilor, potrivit unui comunicat al sindicatului.

Transportatorii ameninta cu noi proteste daca Guvernul nu va returna o cota din acciza incasata din carburanti

Federatia Operatorilor Romani de Transport - FORT - a transmis marti, Guvernului, o solicitare in vederea rambursarii unei cote din acciza incasata din carburanti catre transporturile.

Transportatorii rutieri ameninta cu proteste daca nu vor primi inapoi o parte din acciza la carburanti

Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) cere din nou Guvernului rambursarea unei cote din acciza la carburanti, amenintand cu ample manifestatii de protest daca aceasta solicitare nu va fi rezolvata, potrivit unui comunicat al Federatiei, remis, marti.

Proteste ale sindicalistilor din Educatie incepand din octombrie

Sindicalistii din Educatie incep protestele din 2 octombrie. Federatia Sindicatelor Libere din invatamant a anuntat, miercuri, va daca Executivul nu accepta incheierea unui acord prin care sa promita rezolvarea mai multor probleme ale profesorilor, vor iesi in strada.

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. O bomba uriasa din Al Doilea Razboi Mondial a fost dezamorsata

Cea mai mare evacuare din Germania, din ultimele sapte decenii, s-a incheiat fara incidente. Peste 60. 000 de oameni s-au intors, duminica, la casele lor dupa ce o bomba din cel de-al Doilea Razboi.

Radu Banciu, dupa Franta 0-0 Luxemburg: Dupa ce a trait cea mai mare umilinta din istoria natioanalei, Didier Deschamps a mai avut o drama cand s-a trezit si a vazut ca e tot 0-0 (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au comentat in editia de luni a emisiunii Unspe Metri marea supriza de duminica seara din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Dupa ce a batut clar pe Olanda cu 4-0.

Cel mai mare salariu din gaming te convinge sa te apuci de Overwatch

Competitiile de eSports reusesc sa genereze un public din ce in ce mai larg, iar la ora actuala, pasionatii de Overwatch castiga surprinzator de bine. in Statele Unite ale Americii, meseria de gamer este recunoscuta si legiferata. Nu mai este vorba doar de cautarea unor sponsori. Din pozitia de gamer, te angajezi, cineva iti plateste [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )