Libnet.ro
UNICEF

01:05

Transportul public din Chisinau va circula doar dimineata si seara

Adevărul Adevărul,
Transportul public din Chisinau va circula doar dimineata si seara

Comisia Extraordinara de Sanatate Publica a municipiului Chisinau a instituit program special pentru transportul public din Capitala, in contextul luptei impotriva COVID-19. Prin urmare, incepand cu 15 iunie si pana pe 30 iunie, troleibuzele, autobuzele, dar si microbuzele vor circula doar dimineata si seara. continuă pe Adevărul

Chicu: Transportul public este sursa cea mai mare de contaminare a cetatenilor cu COVID-19

Comisia Nationala Extraordinara de Sanatate Publica a venit cu recomandarea catre autoritatile publice locale din Chisinau si Balti ca programul de activitate a transportului public sa fie unul special, cum a fost in perioada starii de urgenta, adica sa circule citeva ore dimineata si cateva seara.

Studiu: 70% din oameni citesc doar titlul articolelor distribuite pe Facebook

Ti s-a intamplat vreodata sa dai Like, Comment sau Share unui articol de pe retelele de socializare fara sa il aprofundezi inainte? Cele mai recente studii arata ca aproximativ 70% dintre oameni citesc doar titlurile articolelor distribuite pe Facebook! .

Berlinezii ar putea fi obligati sa isi faca abonamente pentru transportul public

Autoritatile din Berlin analizeaza posibilitatea de a impune locuitorilor capitalei Germaniei sa plateasca pentru un abonament anual cu mijloacele de transport public, in ideea de a face autoturismele mai putin atractive si a ajuta la reducerea ambuteiajelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )