Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tratament revolutionar pentru coronavirus, in Romania: S-a folosit si in China, pe scara larga!

Antena3 Antena3,
Tratament revolutionar pentru coronavirus, in Romania: S-a folosit si in China, pe scara larga!

Institutul Matei Bals a inceput tratamentul cu plasma convalescenta, unul dintre cele mai eficiente in lupta cu noul coronavirus, a anuntat managerul institutiei. Pana acum, dintre cele 18 aparate donate de o firma privata centrelor de transfuzii, doar cel din Bucuresti a recoltat plasma, de la sapte romani. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis: Am ajuns la 10.000 de testari pentru coronavirus pe zi, in doar o luna si jumatate. Nu suntem chiar in coada Europei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, marti, intr-o conferinta de presa, ca Romania a ajuns la o capacitate de 10. 000 de testari pentru coronavirus pe zi, desi in debutul epidemiei la nivel national se.

Iohannis: Sunt foarte multi care cer testarea in masa pentru coronavirus. OMS spune ca nu prea are rost. Testarea se face la persoana suspecta, nu la tot poporul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca a cerut un numar cat mai mare de testari pe zi pentru coronavirus, inclusiv in perioada in care epidemia va bate in retragere. Despre testarea in masa, el afirma ca a vazut ca foarte multi solicita acest lucru, insa Organizatia Mondiala a Sanatatii a comunicat ca nu prea are rost sa facem testari in masa si ca testarile trebuie facute la persoanele care prezinta un risc sau care sunt suspecte de infectie: Deci, testarea se face la persoana suspecta de infectie, nu la tot poporul.

Tara din UE care vrea sa testeze toti locuitorii pentru coronavirus

Luxemburgul si-a anuntat marti intentia de a testa pentru noul coronavirus intreaga populatie, peste 600. 000 de persoane, in termen de o luna, considerandu-se in masura de a realiza pana la 20. 000 de teste pe zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2759 seconds )