Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tara din UE care vrea sa testeze toti locuitorii pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Tara din UE care vrea sa testeze toti locuitorii pentru coronavirus

Luxemburgul si-a anuntat marti intentia de a testa pentru noul coronavirus intreaga populatie, peste 600. 000 de persoane, in termen de o luna, considerandu-se in masura de a realiza pana la 20. 000 de teste pe zi. continuă pe Hotnews

Prima tara europeana care vrea sa testeze toti locuitorii: cum va functiona planul maret

Intr-o perioada in care testarea in masa este cel mai bun mod de a aprecia gravitatea situatiei dintr-un teritoriu, o tara europeana a decis diagnosticarea fiecarui locuitor. in contextul.

Decizie CNATDCU in cazul primarului sectorului 3 Robert Negoita, la aproape 4 ani de la sesizarea de plagiat: Trebuie completata cu sursele bibliografice din care ar fi copiat. in caz contrar, poate fi declarata neadmisibila

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) a decis, in cazul acuzatiilor de plagiat la adresa primarului sectorului 3, Robert Negoita, ca sesizarea, depusa in urma cu aproape patru ani, trebuie completata cu sursele bibliografice din care acesta ar fi copiat, precum si cu documente netransmise de Academia de Politie, in caz contrar putand fi declarata neadmisibila, scrie News. ro.

Un oras din Suedia vrea sa alunge petrecaretii de pe strazi cu gainat

Autoritatile din orasul suedez Lund vor sa imprastie gainat in parcul din oras pentru a se asigura ca locuitorii nu vor iesi la plimbare si sa petreaca, joi, avand in vedere ca in aceasta perioada ar trebui sa aiba loc o sarbatoare regionala de care se bucura de obicei mii de locuitori ai orasului.

Reinnoirea permisului de conducere in alta tara din UE. Care este procedura

In cazul in care v-ati mutat in alta tara din UE si v-a expirat permisul de conducere, documentul trebuie reinnoit in tara respectiva, daca acolo aveti resedinta obisnuita.

Tara din Europa care iti arata cat de bine ne-a mers in pandemie, in Romania

In perioada pandemiei, cand majoritatea tarilor din lume au decretat stare de urgenta, drepturile omului au devenit istorie in mai multe tari. Peste noapte, cateva democratii s-au.

Top 12 perversiuni sexuale preferate in functie de zodia din care faci parte!

Fiind si noi ca dupa un nou weekend pandemic, prilej cu care ne-am relaxat social prin apartamente i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )