Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce ar trebui sa stii despre Windows 10 S, cel mai inchis sistem al Microsoft

Adevărul Adevărul,
Ce ar trebui sa stii despre Windows 10 S, cel mai inchis sistem al Microsoft

Microsoft a anuntat o versiune noua de Windows 10 si va fi gandita ca sistemul mobil de operare, cu acces doar la aplicatii din magazinul oficial. continuă pe Adevărul

Vladimir Draghia, cel mai ravnit BURLAC, in culmea FERICIRII! A fost de 1 mai la mare alaturi de iubita insarcinata (FOTO)

Cel mai curtat burlac din Romania, Vladimir Draghia, a fost surprins alaturi de iubita sa de 1 mai la mare. Acum zilele sale de burlacie au luat sfarsit, pentru ca iubita lui este insarcinata, po.

Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron, cotat ca favorit in turul II, cu 59% intentie de vot - cel mai recent sondaj

Centristul Emmanuel Macron candidatul miscarii En Marche) este cotat ca favorit cu 4 zile inaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 59% intentie de vot, la mare distanta de candidata de extrema dreapta Marine Le Pen, cotata cu 41%, arata cel mai recent sondaj, realizat de Cevipof/Ipsos/Sopra Steria si citat de Reuters.

Acesta este cel mai mic smartphone 4G din lume

Intr-o perioada cand telefoanele au tendinta de a fi din ce in ce mai mari, pentru a oferi ecrane generoase, se lanseaza cel mai mic smartphone 4G din lume. O multime de telefoane ofera functionalitate 4G in prezent, astfel ca nu mai este impresionanta o asemena specificatie pentru un smartphone. Cu atat mai putin faptul [].

Baneasa-Sisesti si Barbu Vacarescu, zonele din nordul Capitalei unde se va construi cel mai mult

Baneasa - Sisesti, Barbu Vacarescu - Floreasca si Pipera sunt zonele din Nordul Bucurestiului care se vor dezvolta cel mai rapid in urmatorii doi ani, arata o analiza a companiei imobiliare Nordis, trimisa Redactiei.

Tot ce trebuie sa stii despre MET GALA! Un bilet la eveniment costa 30.000 de dolari!

Met Gala este considerata de multi drept petrecerea anului sau Oscarurile de pe coasta de Est. Cel mai important eveniment din New York este patronat de Anna Wintour inca din 1999 si celebreaza an de an pe un designer influent sau are o tema speciala.

Microsoft a lansat Windows 10 S: e mai rapid, dar cu restrictii importante

In urma cu cateva saptamani, au aparut zvonuri despre un nou sistem de operare Microsoft optimizat pentru lucrul in cloud. Acesta este intitulat Windows 10 S. in incercarea de a concura cupiata Chromebook-urilor foarte ieftine, Microsoft a anuntat aseara o alternativa pentru Chrome OS. in cadrul unui eveniment pentru educatie, compania americana a detaliat o [].

HP si Acer au anuntat primele sisteme cu Windows 10 S

Succesul unei noi platforme precum Windows 10 S este asigurat prin intermediul unor parteneri de incredere, iar HP si Acer au anuntat deja primele sisteme. Microsoft a anuntat aseara in Statele Unite un nou sistem de operare si un nou laptop creat sub brand propriu. Este vorba de Windows 10 S si Surface Laptop. Noul [].

Surface Laptop este notebook-ul perfect cu Windows 10 S in viziunea Microsoft

In acelasi context in care oficialii Microsoft au detaliat noul Windows 10 S, au anuntat si un nou sistem ultraportabil intitulat Surface Laptop. Cu scopul de a oferi o alternativa la Chrome OS menita sa ruleze pe sisteme foarte slabe, oficialii Microsoft au anuntat sistemul de operare Windows 10 S. Primele sisteme ce vor veni [].

Surface Laptop este notebook-ul perfect cu Windows 10 S, in viziunea Microsoft

In acelasi context in care oficialii Microsoft au detaliat noul Windows 10 S, au anuntat si un nou sistem ultraportabil intitulat Surface Laptop. Cu scopul de a oferi o alternativa la Chrome OS menita sa ruleze pe sisteme foarte slabe, oficialii Microsoft au anuntat sistemul de operare Windows 10 S. Primele sisteme ce vor veni [].

Cel mai nou monitor LG iti ofera patru ecrane intr-unul singur

Cel mai nou monitorLG vine cu o diagonala generoasa, dar si cu o functie importanta care iti ofera necesarul pentru productivitate. Vorbim aici despre modelul LG 43UD79-B, care nu are un nume foarte sonor, dar care vine cu o multime de functii importante pentru cei interesati. in primul rand, vorbim despre o diagonala a ecranului [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )