Libnet.ro
UNICEF

16:45

Surface Laptop este notebook-ul perfect cu Windows 10 S in viziunea Microsoft

Playtech Playtech,
Surface Laptop este notebook-ul perfect cu Windows 10 S in viziunea Microsoft

In acelasi context in care oficialii Microsoft au detaliat noul Windows 10 S, au anuntat si un nou sistem ultraportabil intitulat Surface Laptop. Cu scopul de a oferi o alternativa la Chrome OS menita sa ruleze pe sisteme foarte slabe, oficialii Microsoft au anuntat sistemul de operare Windows 10 S. Primele sisteme ce vor veni []. continuă pe Playtech

Surface Laptop este notebook-ul perfect cu Windows 10 S, in viziunea Microsoft

In acelasi context in care oficialii Microsoft au detaliat noul Windows 10 S, au anuntat si un nou sistem ultraportabil intitulat Surface Laptop. Cu scopul de a oferi o alternativa la Chrome OS menita sa ruleze pe sisteme foarte slabe, oficialii Microsoft au anuntat sistemul de operare Windows 10 S. Primele sisteme ce vor veni [].

HP si Acer au anuntat primele sisteme cu Windows 10 S

Succesul unei noi platforme precum Windows 10 S este asigurat prin intermediul unor parteneri de incredere, iar HP si Acer au anuntat deja primele sisteme. Microsoft a anuntat aseara in Statele Unite un nou sistem de operare si un nou laptop creat sub brand propriu. Este vorba de Windows 10 S si Surface Laptop. Noul [].

Microsoft a lansat Windows 10 S: e mai rapid, dar cu restrictii importante

In urma cu cateva saptamani, au aparut zvonuri despre un nou sistem de operare Microsoft optimizat pentru lucrul in cloud. Acesta este intitulat Windows 10 S. in incercarea de a concura cupiata Chromebook-urilor foarte ieftine, Microsoft a anuntat aseara o alternativa pentru Chrome OS. in cadrul unui eveniment pentru educatie, compania americana a detaliat o [].

Ce ar trebui sa stii despre Windows 10 S, cel mai inchis sistem al Microsoft

Microsoft a anuntat o versiune noua de Windows 10 si va fi gandita ca sistemul mobil de operare, cu acces doar la aplicatii din magazinul oficial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )