Libnet.ro
UNICEF

09:15

Trecerea prin Dacia a tiranului Caracalla, unul dintre cei mai cruzi imparati romani, pregatita identic cu vizitele de lucru ale lui Ceausescu

Adevărul Adevărul,
Trecerea prin Dacia a tiranului Caracalla, unul dintre cei mai cruzi imparati romani, pregatita identic cu vizitele de lucru ale lui Ceausescu

Unul dintre cei mai temuti imparati pe care i-a avut Imperiul Roman, Marcus Aurelius Antonius, zis Caracalla, ar fi vizitat, in 214, orasul Porolissum, situat pe granita nordica a Imperiului. Istoricii spun ca vizita suveranului a fost pregatita intocmai celor ale dictatorului Nicolae Ceausescu. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cunoscuti acrobati de wingsuit basejump A MURIT in urma unei sarituri de la 2.200 de metri

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti acrobati americani din domeniul sporturilor extreme, a murit in urma unui salt cu wingsuit costum cu aripi), sambata, in Parcul National Yosemite din California, info.

Unul dintre cei mai cunoscuti sportivi extremi a murit la BASE jump

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti saritori practicanti ai sporturilor extreme din SUA a incetat din viata. El a fost gasit mort in Parcul Yosemite SUA), dupa ce incercase o saritura BASE dela aproximativ 2. 500 de metri, cu ajutorul unui costum special. Se .

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata. Medicul Augustin Ilies s-a spanzurat acasa, fara sa fi lasat vreo explicatie pentru gestul dramatic. Salvator a.

O romanca, unul din cei mai apreciati jurnalisti ai lumii. Rukmini Calimachi, nominalizata de 7 ori la Premiul Pulitzer

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti ai lumii este o romanca stabilita in America. Rukmini Calimachi lucreaza la New York Times si a fost nominalizata de sapte ori la Premiul Pulitzer. Romanca,.

Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi

Vremea e foarte buna, asa ca pentru aceasta duminica,la emisiunea PLAYTECH, am iesitin strada ca sa facem poze. Cand am revenit in platou, ne-am intalnit cu Apple Watch. La FABRICAT iN ROMANIA, v-am spus ce inseamna Ziggo Apps. Esteo platforma creata de mai multi romani, prin care iti poti construi foarte simplu si foarte rapid [] Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )