Libnet.ro
UNICEF

14:30

Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi

Playtech Playtech,
Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi

Vremea e foarte buna, asa ca pentru aceasta duminica,la emisiunea PLAYTECH, am iesitin strada ca sa facem poze. Cand am revenit in platou, ne-am intalnit cu Apple Watch. La FABRICAT iN ROMANIA, v-am spus ce inseamna Ziggo Apps. Esteo platforma creata de mai multi romani, prin care iti poti construi foarte simplu si foarte rapid [] Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si invatam sa cream aplicatii

Pentru ca deja ne bucuram de o vreme buna pentru luna mai si pentru ca ne-a fost dor, duminica la emisiunea PLAYTECH iesim din nou in strada. Apoi, in platou va aratam si comentam primul AppleWatch ajuns in mainile noastre. inainte de a iesi in strada, la FABRICAT iN ROMANIA, va spun ce inseamna Ziggo [] Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si invatam sa cream aplicatii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Emisiunea PLAYTECH Ne jucam cu Apple Watch si fotografiem cu Vlad Eftenie

Vremea e foarte buna, asa ca pentru aceasta duminica,la emisiunea PLAYTECH, am iesitin strada ca sa facem poze. Cand am revenit in platou, ne-am intalnit cu Apple Watch. La FABRICAT iN ROMANIA, v-am spus ce inseamna Ziggo Apps. Esteo platforma creata de mai multi romani, prin care iti poti construi foarte simplu si foarte rapid [] Emisiunea PLAYTECH Ne jucam cu Apple Watch si fotografiem cu Vlad Eftenie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum va arata Gear Next, rivalul Samsung pentru Apple Watch

Pentru ca Apple a lansat Apple Watch, cei de la Samsung nu se puteau lasa mai prejos, asa ca pregatesc un nou ceas inteligent Gear. Noul ceas este numit Gear Next si pe langa display-ul rotund, mai dispune de o functionalitate interesanta. Ecranulva masura 1,18 inci in diagonala si va aveao rezolutie de 360360 pixeli. [] Cum va arata Gear Next, rivalul Samsung pentru Apple Watch Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apple Watch m-a ingropat in notificari si nimeni nu l-a remarcat

Am inceput sa port de ieri Apple Watch. M-am plimbat cu el la metrou, acasa, la munca. Am imbracat haine de imparat, dar imparatul era, si de data asta, gol.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )