Libnet.ro
UNICEF

10:45

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata

Antena3 Antena3,
La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata. Medicul Augustin Ilies s-a spanzurat acasa, fara sa fi lasat vreo explicatie pentru gestul dramatic. Salvator a. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai cunoscuti acrobati de wingsuit basejump A MURIT in urma unei sarituri de la 2.200 de metri

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti acrobati americani din domeniul sporturilor extreme, a murit in urma unui salt cu wingsuit costum cu aripi), sambata, in Parcul National Yosemite din California, info.

Unul dintre cei mai cunoscuti sportivi extremi a murit la BASE jump

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti saritori practicanti ai sporturilor extreme din SUA a incetat din viata. El a fost gasit mort in Parcul Yosemite SUA), dupa ce incercase o saritura BASE dela aproximativ 2. 500 de metri, cu ajutorul unui costum special. Se .

Trecerea prin Dacia a tiranului Caracalla, unul dintre cei mai cruzi imparati romani, pregatita identic cu vizitele de lucru ale lui Ceausescu

Unul dintre cei mai temuti imparati pe care i-a avut Imperiul Roman, Marcus Aurelius Antonius, zis Caracalla, ar fi vizitat, in 214, orasul Porolissum, situat pe granita nordica a Imperiului. Istoricii spun ca vizita suveranului a fost pregatita intocmai celor ale dictatorului Nicolae Ceausescu.

O romanca, unul din cei mai apreciati jurnalisti ai lumii. Rukmini Calimachi, nominalizata de 7 ori la Premiul Pulitzer

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti ai lumii este o romanca stabilita in America. Rukmini Calimachi lucreaza la New York Times si a fost nominalizata de sapte ori la Premiul Pulitzer. Romanca,.

Ramas bun de la Dukasz Peter, unul dintre cei mai iubiti si admirati actori ai Teatrului Maghiar din Timisoara

Indragitul actor Dukasz Peter a incetat din viata in data de 9 mai, cu doua zile inainte de a implini varsta de 61 de ani. Sicriul va fi dus de familie la cimitirul Kerepesi din Budapesta.

Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi

Vremea e foarte buna, asa ca pentru aceasta duminica,la emisiunea PLAYTECH, am iesitin strada ca sa facem poze. Cand am revenit in platou, ne-am intalnit cu Apple Watch. La FABRICAT iN ROMANIA, v-am spus ce inseamna Ziggo Apps. Esteo platforma creata de mai multi romani, prin care iti poti construi foarte simplu si foarte rapid [] Emisiunea PLAYTECH Testam Apple Watch si camere alaturi de unul dintre cei mai buni fotografi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Unul dintre cei mai cunoscuti milionari si-a imaginat viata pe Marte si aceste poze te vor face sa vrei sa vizitezi

Space X a devenit prima companie privata care a trimiso naveta catre Statia Spatiala Internationala in anul 2012, iar acum fondatorul vrea sa ne trimita pe Marte si ne arata cum va fi.

O mana de ajutor pentru Nepal. Alex Gavan: Oamenii de acolo sunt printre cei mai calzi din lume

Alpinistul de altitudine Alex Gavan a lansat, marti, o campanie de strangere de fonduri pentru victimile cutremurelor din Nepal. Romanul a fost unul dintre supravietuitorii avanlansei produse de cutremurul din 25 aprilie.

Noi probleme pentru Grecia. Cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti parasesc tara

Problemele Greciei nu se incheie la negocierea unui nou acord finantare cu creditorii internationali, intrucat Atena se confrunta si cu o pierdere importanta de capital uman, intrucat cei mai pregatiti si inteligenti profesionisti din Grecia incep sa paraseasca tara din cauza crizei, relateaza Mediafax.

Sorin Bocancea: intre indivizi trebuie sa existe un spatiu in care statul nu trebuie sa se bage. Daca s-ar impozita prostia, actualii guvernanti ar fi cei mai mari contributori la bugetul de stat

La scurt timp dupa aplicarea impozitarii bacsisului, Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici a anuntat ca de la 1 iunie aceasta masura nu mai e valabila. Despre acest fapt scrie si jurnalistul Sorin Bocancea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )