Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei avioane care ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, redirectionate la Timisoara

Hotnews Hotnews,
 Trei avioane care ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, redirectionate la Timisoara

Trei avioane care au decolat din Tirana, Atena si Abu Dhabi, in care se afla aproximativ 450 de pasageri, si ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, miercuri dimineata, au fost redirectionate la Timisoara, dupa ce aeroportul din Serbia a fost inchis, transmite Mediafax. 56 Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad este inchis miercuri de cateva ore dupa ce un avion al companiei Egypt Air a ramas blocat pe pista din cauza unor probleme tehnice, a anuntat administratia aeroportului pe Twitter. Site-ul aeroportului arata mai multe curse care inregistreaza intarzieri, iar unele au fost anulate sau redirectionate spre alte aeroporturi, inclusiv spre Timisoara. continuă pe Hotnews

Trei avioane care trebuiau sa ajunga la Belgrad, redirectionate spre aeroportul din Timisoara: in aeronave se aflau 450 de persoane

Trei avioane, in care se aflau, in total, 450 de persoane, au fost redirectionate miercuri la Timisoara, din cauza unei probleme aparute pe aeroportul din capitala Serbiei. Aeronavele veneau de la Tirana, Abu Dhabi.

Trei avioane cu 450 de persoane la bord, redirectionate catre Timisoara, dupa ce Aeroportul din Belgrad a fost inchis

Trei avioane care au decolat din Tirana, Atena si Abu Dhabi, in care se afla aproximativ 450 de pasageri, si ar fi trebuit sa aterizeze pe aeroportul din Belgrad, miercuri dimineata, au fost redirectionate la.

Momente de panica pentru pasagerii unui avion. Aeronava a fost intoarsa de urgenta pe aeroportul din Sibiu. Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului

Clipe de tensiune pentru pasagerii unui avion ce a revenit pe aeroportul din Sibiu, dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Avionul trebuia sa ajunga in Nurnberg, Germania, dar a fost nevoie sa revina la sol la.

ALERTA pe aeroportul din SIBIU! SMURD intervine de URGENTA! Detalii de ultima ora

Alerta pe aeroportul din Sibiu, dupa ce un avion cu destinatia Nurnberg a revenit din aer dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Wizz Air-ul cu destinatia Nurnberg a decolat la ora 12,33, a revenit la.

Panica pe aeroportul din Lyon. Un barbat a patruns cu masina pe una dintre piste

Un barbat a fost arestat luni de catre fortele de ordine dupa ce a intrat cu masina pe pista aeroportului din Lyon centru-est), a anuntat prefectura din Lyon, precizand ca in urma incidentului nu s-au.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o intreaga toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

HOROSCOP. Cele trei zodii care vor avea o toamna de cosmar. Nimic nu le merge bine

Toamna aduce ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Acestea sunt cele trei zodii pentru care urmeaza o perioada de cosmar. HOROSCOP TAUR - Pentru tine incepe o perioada ciudata si plina de.

Aceasta este planta care ucide toti virusii din corp si iti intareste sistemul imunitar

Atunci cand debuteaza sezonul gripelor si racelilor, trebuie sa ai un sistem imunitar puternic, care sa faca fata tuturor provocarilor. De aceea, iti recomandam aceasta bautura bogata in ingrediente antivirale si de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )