Libnet.ro
UNICEF

00:07

TREI cluburi de fotbal au fost SANCTIONATE de UEFA pentru RASISM.

România Liberă România Liberă,
TREI cluburi de fotbal au fost SANCTIONATE de UEFA pentru RASISM.

Cluburile Honved Budapesta Ungaria), Lech Poznan si Piast Gliwice Polonia) au fost sanctionate de UEFA pentru comportamentul rasist al fanilor la meciurile din Liga Europa, Mediafax. Honved Budapesta va juca fara spectatori urmatoarele doua meciuri si va plati o amenda de 50. 000 de euro, pentru comportament si scandari rasiste ale fanilor. Clubul Lech Poznan a fost sanctionat pentru comportament rasist si afisarea unui banner rasist. Stadionul echipei Lech va fi partial inchis, in . continuă pe România Liberă

Trei cluburi sanctionate de UEFA pentru rasism

Cluburile Honved Budapesta Ungaria), Lech Poznan si Piast Gliwice Polonia) au fost sanctionate de UEFA pentru comportamentul rasist al fanilor la meciurile din Liga Europa, informeaza uefa. com.

UEFA a sanctionat trei cluburi pentru comportament rasist la meciurile din Liga Europa

Trei cluburi au fost sanctionate de UEFA pentru comportament rasist la meciurile din Liga Europa. Astfel, clubul ungar Honved Budapesta va juca fara spectatori urmatoarele doua partide, urmand sa achite si o.

Lista de jucatori trimisa de Steaua la UEFA pentru Champions League

Clubul Steaua a trimis, marti, la UEFA lista de jucatori in vederea participarii in grupele Champions League. De pe aceasta nu lipstesc noile achizitii Kapetanos, Varela si Neagu.

A fost adoptat proiectul pentru modificarea legii privind protectia drepturilor copilului

Proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii numarul 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului a fost adoptat ieri, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )