Libnet.ro
UNICEF

01:06

Lista de jucatori trimisa de Steaua la UEFA pentru Champions League

Online Sport Online Sport,
Lista de jucatori trimisa de Steaua la UEFA pentru Champions League

Clubul Steaua a trimis, marti, la UEFA lista de jucatori in vederea participarii in grupele Champions League. De pe aceasta nu lipstesc noile achizitii Kapetanos, Varela si Neagu. continuă pe Online Sport

Steaua, lista de jucatori pentru Champions League: Kapetanos, Neagu si Varela sunt convocati - Nikolic, marele absent

Steaua a anuntat, marti, pe site-ul oficial, numele jucatorilor cu care va aborda meciurile din Champions League, faza grupelor. Pe lista se gasesc si ultimele achizitii: Pantelis Kapetanos, Ionut Neagu si Fernando Varela.

Steaua, doua transferuri pentru Champions League: Wesley si Varela

Wesley Lopes fost la FC Vaslui - 32 de ani) si Fernando Varela stoper, 25 de ani, venit de la Vaslui) vor semna cu Steaua, campioana Romaniei intarindu-se in vederea participarii in grupele Champions League.

Dragomir mizeaza pe Steaua: Va fi surpriza grupelor in Champions League

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, risca un pronostic si spune ca Steaua va fi surpriza in faza grupelor Champions League. Oficialul de la Liga mai spune ca echipa din Ghencea a avut noroc la tragerea la sorti si ca are sanse sa se califice in primavara europeana.

Steaua se pregateste de Champions League: Wesley Lopes si Fernando Varela, doua noi transferuri

Steaua aduce intariri pentru Champions League aducandu-i pe Wesley Lopes si Fernando Varela in echipa, relateaza Gazeta Sporturilor. Astfel Lopes, 32 de ani, va semna un contract valabil pana pe 30 iunie 2014.

HCM Constanta rateaza calificarea in grupele Champions League

Campioana HCM Constanta a ratat calificarea in grupele Champions League la handbal masculin dupa ce a pierdut in fata celor de la Porto finala turneului preliminar.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )