Libnet.ro
UNICEF

01:06

UEFA a sanctionat trei cluburi pentru comportament rasist la meciurile din Liga Europa

B1 B1,
UEFA a sanctionat trei cluburi pentru comportament rasist la meciurile din Liga Europa

Trei cluburi au fost sanctionate de UEFA pentru comportament rasist la meciurile din Liga Europa. Astfel, clubul ungar Honved Budapesta va juca fara spectatori urmatoarele doua partide, urmand sa achite si o. continuă pe B1

TREI cluburi de fotbal au fost SANCTIONATE de UEFA pentru RASISM.

Cluburile Honved Budapesta Ungaria), Lech Poznan si Piast Gliwice Polonia) au fost sanctionate de UEFA pentru comportamentul rasist al fanilor la meciurile din Liga Europa, Mediafax. Honved Budapesta va juca fara spectatori urmatoarele doua meciuri si va plati o amenda de 50. 000 de euro, pentru comportament si scandari rasiste ale fanilor. Clubul Lech Poznan a fost sanctionat pentru comportament rasist si afisarea unui banner rasist. Stadionul echipei Lech va fi partial inchis, in .

Trei cluburi sanctionate de UEFA pentru rasism

Cluburile Honved Budapesta Ungaria), Lech Poznan si Piast Gliwice Polonia) au fost sanctionate de UEFA pentru comportamentul rasist al fanilor la meciurile din Liga Europa, informeaza uefa. com.

Trei oferte pentru extinderea sistemului IT al APIA, contract estimat la 38 milioane euro

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a primit trei oferte pentru furnizarea de servicii de mentenanta, extindere si dezvoltare a sistemului informatic al institutiei, contractul fiind estimat la 37,9 milioa and 172;ne de euro, cu TVA, pentru urmatorii trei ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )