Libnet.ro
UNICEF

20:15

Trei condamnari pentru ucidere din culpa, in dosarul exploziei de la mina Petrila

B1 B1,
Trei condamnari pentru ucidere din culpa, in dosarul exploziei de la mina Petrila

Curtea de apel Craiova a dat sentinta in Dosarul exploziei de la mina Petrila. Dupa 5 ani, cei trei fosti sefi din cadrul Exploatarii Miniere Petrila au fost condamnati definitiv pentru ucidere din culpa. continuă pe B1

Trei condamnari in dosarul exploziei de la Petrila.

Curtea de apel Craiova a dat sentinta in Dosarul exploziei de la mina Petrila. Dupa 5 ani, cei trei fosti sefi din cadrul Exploatarii Miniere Petrila au fost condamnati definitiv pentru ucidere din culpa, potrivit Mediafax. Aurelian Necula, fostul director al Exploatarii Miniere, a primit 6 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, iar adjunctii sai, cate 4 ani fiecare. In 2008, in urma a doua explozii succesive in mina de la Petrila, 13 mineri au murit si alti 12 au fost grav raniti.

Un detinut budist a dat in judecata statul roman pentru mancarea din inchisoare: CEDO i-a dat castig de cauza

Un detinut budist a dat statul roman in judecata pentru meniul din inchisoare si a castigat. Condamnatul va primi 3000 de euro ca daune morale dupa ce Curtea Europeana pentru Drepturile Omului i-a dat.

Romanii-americani cer demisia politicienilor responsabili pentru votul din martea ...

Romanii-americani cer demisia politicienilor responsabili pentru votul din martea neagra si sustin Ambasada Americana. Un grup reprezentativ al romanilor-americani i-a trimis o scrisoare premierului Victor Ponta pe data de 17 decembrie prin care cer demisia politicienilor responsabili de votul din martea neagra ss iau apararea pozitiei Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti care a condamnat acel vot, se arata intr-un comunicat al Ambasadei SUA la Bucuresti. Stire in curs de actualizare.

Putin cu putin inseamna mult. Ajutor pentru satenii din Podgoria

Dana Grecu a prezentat, vineri, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, cazul satenilor din Podgoria, judetul Prahova, care pot oricand servi drept exemplu de compasiune si omenie. intr-un judet bogat, o mana.

Romanii-americani cer demisia responsabililor pentru votul din martea neagra

Un grup reprezentativ al romanilor-americani solicita premierului, printr-o scrisoare deschisa, demisia politicienilor responsabili de votul din martea neagra, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )