Libnet.ro
UNICEF

18:15

Trei directori de banca, retinuti pentru 24 de ore. Printre ei, Nanu si Martis

Hotnews Hotnews,
Trei directori de banca, retinuti pentru 24 de ore. Printre ei, Nanu si Martis

S-a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui numar de 20 de invinuiti, printre acestia aflandu-se 2 dintre lideri, 2 notari, 3 directori banci si 2 evaluatori, a confirmat pentru HotNews. ro Sabina Spanu, purtatorul de cuvant al DIICOT. Potrivit unor apropiati ai dosarului, printre bancherii retinuti se afla Adrian Martis, ex-director la BRD Unirea si Andrei Nanu- fostul director al BRD Dorobanti. Martis a fost revocat din functie in decembrie 2011 dupa ce in urma unor controale interne si a unui audit venit din cetrala Societe Generale a avut langa el un director executiv delegat. continuă pe Hotnews

Trei directori de banca, retinuti pentru 24 de ore. Printre ei, fostii directori din BRD, Nanu si Martis

S-a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui numar de 20 de invinuiti, printre acestia aflandu-se 2 dintre lideri, 2 notari, 3 directori banci si 2 evaluatori, a confirmat pentru HotNews. ro Sabina Spanu, purtatorul de cuvant al DIICOT. Potrivit unor apropiati ai dosarului, printre bancherii retinuti se afla Adrian Martis, ex-director la BRD Unirea si Andrei Nanu- fostul director al BRD Dorobanti. Martis a fost revocat din functie in decembrie 2011 dupa ce in urma unor controale interne si a unui audit venit din cetrala Societe Generale a avut langa el un director executiv delegat.

Seful Garzii de Mediu Bihor si un subaltern, RETINUTI pentru MITA. ...

Doi comisari de la Garda Nationala de Mediu din Bihor sau fost retinuti, miercuri, pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita, abuz in serviciu si fals intelectual, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) remis, joi, Romania libera. La data de 12 decembrie 2012, procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestora pe o perioada de 24 de ore, urmand sa fie prezentati, la data de 13 decembrie 2012, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, .

DOSARUL FRAUDELOR BANCARE: Marius Locic, RETINUT pentru 24 de ore.

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut, vineri dimineata, de procurorii DIICOT, iar sotia acestuia a primit interdictie de a parasi tara, ambele masuri fiind dispuse in dosarul fraudelor bancare de 85 de milioane de euro, potrivit Mediafax. Sotii Locic sunt acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, aderare si sprijinire de grup infractional si spalare de bani. Citeste si EXCLUSIV RL. Zeci de sefi de banci, oameni de afaceri si notari, acuzati de FRAUDE. Blaga NEAGA .

11 fotbalisti bulgari retinuti pentru pariuri ilegale

Un numar de 11 jucatori bulgari au fost retinuti de politie pentru implicare in pariuri ilegale, a anuntat joi ministrul bulgar de interne, Tvetan Tvetanov, scrie Agerpres.

Nasdaq preia trei divizii Thomson Reuters pentru 390 milioane de dolari

Operatorul bursier american Nasdaq OMX Group Inc a anuntat miercuri ca va plati 390 milioane de euro pentru a prelua trei unitati ale grupului de informatii Thomson Reuters Corp, transmite Dow Jones Newswires, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )