Libnet.ro
UNICEF

09:01

Trei persoane, acuzate de frauda cu aproape 3 milioane lei din fonduri europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei persoane, acuzate de frauda cu aproape 3 milioane lei din fonduri europene

Trei persoane au fost trimise in judecata de catre procurorii DNA - Serviciul Teritorial Craiova pentru acuzatii de frauda cu fonduri europene, cauzand un prejudiciu de aproape 3 milioane lei, transmite Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Trei persoane trimise in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Trei persoane din Craiova au fost trimise in judecata in stare de libertate de procurorii DNA pentru ca au obtinut pe nedrept fonduri din bugetul general al Uniunii Europene.

Deal cu 1,8 milioane actiuni BRD

Opt tranzactii de tip Deal au fost incheiate astazi pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) cu 1,88 milioane actiuni BRD - Groupe Societe Generale Simbol BRD), la pretul total de 16,956 milioane lei.

Lichiditate de aproximativ 9 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 9 milioane lei 2,1 milioane euro).

Lichiditate de peste 27,1 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 27,1 milioane lei 6,1 milioane euro).

Omniasig, profit net de 3,98 milioane lei in primul trimestru

Omniasig Vienna Insurance Group a inregistrat in primul trimestru prime brute subscrise in valoare totala de 192,07 milioane lei si un profit net de 3,98 milioane lei, conform standardelor IFRS, informeaza un comunicat trimis astazi redactiei.

Lichiditate de aproximativ 38 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 38 milioane lei 8,7 milioane euro).

ANAF ramburseaza in luna iunie TVA de 873,45 milioane lei

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) va rambursa in luna iunie suma de 873,45 milioane lei, aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare existente la 1 iunie 2014, transmite un comunicat al institutiei.

Finantele au atras 800 milioane lei, prin doua licitatii pentru obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras joi 800 milioane lei, prin redeschiderea a doua emisiuni de obligatiuni cu scadenta in august 2016 si, respectiv, in iunie 2021, potrivit unor comunicate remise azi redactiei.

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule la Covasna: Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule, joi, in apropierea localitatii covasnene Chichis, ranind trei persoane, dintre care doi copii, informeazaMediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al.

Libra Bank imprumuta 30 milioane lei de la FEI

Fondul European de Investitii FEI) si Libra Internet Bank au anuntat ieri semnarea unui acord, prin care institutia de credit imprumuta 30 milioane lei de la fond, pentru creditarea microintreprinderilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )