Libnet.ro
UNICEF

01:05

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule la Covasna: Trei persoane au fost ranite

B1 B1,
O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule la Covasna: Trei persoane au fost ranite

O masina a intrat intr-un ansamblu de vehicule, joi, in apropierea localitatii covasnene Chichis, ranind trei persoane, dintre care doi copii, informeazaMediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al. continuă pe B1

Arad: O tanara si patru copii au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

O tanara de 19 ani si patru copii cu varste cuprinse intre unu si patru ani au fost raniti, miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac de pe marginea DN 79A, in judetul Arad,.

Accident cu 14 victime, langa Bacau. Un microbuz a lovit o autoutilitara, apoi a intrat intr-un copac

Accident cu 14 victime, in aceasta dimineata langa Bacau. Soferul unui microbuz in care se aflau 13 pasageri a intrat intr-o autoutilitara, in incercarea de a o depasi. in urma impactului, microbuzul.

Vaslui. Sofer de TIR ranit, dupa ce autotrenul a intrat intr-un bar

Soferul unui TIR a fost ranit, dupa ce autotrenul a intrat intr-un bar din municipiul Husi, anunta Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Vaslui, TIR-ul a ramas fara frane intr-o curba si a.

Accident grav la Vaslui. Un TIR a intrat intr-un bar dupa ce a ramas fara frane

Un barbat a fost grav ranit, luni, dupa ce TIR-ul pe care-l conducea a ramas fara frane si a intrat intr-un bar din minicipiul Husi. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, accidentul a avut loc pe o portiune de drum in panta de pe Calea Dobrina din municipiul Husi, dupa ce TIR-ul, incarcat cu boltari din BCA, a ramas fara frane intr-o curba, imediat dupa o trecere la nivel cu calea ferata.

Bacau: 14 persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a loviat o autilitara, apoi a intrat intr-un copac

Un numaer de 14 persoane au ajuns la spital, joi dimineata, dupa ce un microbuz a lovit o autoutilitara, apoi a intrat intr-un copac de pe marginea drumului in municipiul Bacau, relateaza Mediafax. Accidentul a.

Vaslui: O persoana a fost ranita dupa ce un TIR a ramas fara frane si a intrat intr-un bar

Soferul unui TIR incarcat cu boltari a fost ranit grav, luni, dupa ce autotrenul a ramas fara frane si a intrat intr-un bar din municipiul Husi, relateaza Mediafax. Reprezentantii Politiei Judetene.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )