Libnet.ro
UNICEF

22:00

Trei persoane au fost retinute dupa mai multe perchezitii in Codlea

Adevărul Adevărul,
Trei persoane au fost retinute dupa mai multe perchezitii in Codlea

Trei persoane au fost retinute intr-un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare, instrumentat de politistii de investigarea criminalitatii economice din Brasov. Prejudiciul se ridica la 2. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

Trei persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari

Politistii si procurorii DIICOT vasluieni au efectuat perchezitii la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigarete, in urma actiunii, trei persoane fiind retinute. Ele urmeaza a fi prezentate instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

IGPR: 20 de persoane au retinute, in urma perchezitiilor la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare vechi

Douazeci de persoane au fost retinute miercuri, ca urmare a perchezitiilor efectuate marti in Bucuresti si sapte judet, la persoanele banuite de evaziune fiscala si spalare de bani prin comertul cu fiare.

IGPR: Trei persoane retinute pentru evaziune fiscala si delapidare

Trei persoane au fost retinute intr-un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare, al carui prejudiciu se ridica la doua milioane de lei.

Trei persoane au fost retinute in Codlea, intr-un dosar penal cu prejudiciul de peste doua milioane de lei

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Brasov instrumenteaza un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare cu prejudiciul de doua milioane de lei, informeaza Adevarul.

Bulgaria: Doua romance au murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Doua romance implicate intr-un accident rutier alaturi de alti trei cetateni romani produs in Bulgaria au murit sambata la spitalul din Varna. Cele cinci persoane cu varste cuprinse intre 23 si 29 de ani.

Romance moarte in Bulgaria. Alte trei persoane au fost ranite in acelasi accident rutier

Doua romance, care au fost ranite alaturi de alti trei cetateni romani intr-un accident rutier produs in Bulgaria, au murit sambata la spitalul din Varna, a anuntat centrul de presa al spitalului, citat de agentia Focus in pagina electronica.

Alba: A fost nevoie de interventia pompierilor dupa ploile torentiale din ultimele 24 de ore. Mai multe subsoluri de blocuri si curti au fost inundate

Pompierii militari au intervenit in Alba Iulia, Blaj, Aiud si Ocna Mures, in urma ploilor torentiale din ultimele 24 de ore, informeaza Mediafax. Mai multe strazi, subsoluri de blocuri, locuinte, curti si.

Premierul francez avertizeaza ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri

Premierul francez, Manuel Valls, a avertizat sambata ca Franta se va confrunta cu mai multe atacuri, dupa ce un presupus islamist a comis vineri un atentat la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful, relateaza AFP in pagina electronica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )