Libnet.ro
UNICEF

20:30

Trei persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari

Politistii si procurorii DIICOT vasluieni au efectuat perchezitii la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigarete, in urma actiunii, trei persoane fiind retinute. Ele urmeaza a fi prezentate instantei, cu propunerea de arestare preventiva. continuă pe Ziarul Bursa

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

Sase persoane retinute intr-un dosar de proxenetism, in Capitala

Sase persoane au fost retinute de politistii bucuresteni, pentru proxenetism, dupa ce ar fi inchiriat mai multe apartamente in zone din centrul Capitalei, pe care le-au pus la dispozita a 13 tinere. in schimb, spun anchetatorii, acestea din urma le cedau jumatate din banii obtinuti din prostitutie.

Sapte persoane retinute si 700 de grame de heroina ridicate, in urma destructurarii unei retele de traficanti

Sapte persoane suspectate ca faceau parte dintr-o retea de traficanti de heroina au fost retinute, doua dintre acestea fiind arestate. Mai mult, in urma unor perchezitii care au avut loc miercuri in Capitala, au ridicate 700 de grame de stupefiante.

Douazeci de persoane retinute in dosarul de evaziune cu fier vechi

Douazeci din cele peste 100 de persoane audiate in urma perchezitiilor din Capitala si opt judete au fost retinute, fiind suspectate de evaziune si spalare de bani, dupa ce au fost inregistrate achizitii fictive de fier vechi de la 47 de firme fantoma, prejudiciul fiind de 10 milioane de euro.

212 persoane, sanctionate pentru munca la negru. La ce suma se ridica amenzile

Aproximativ 200 de persoane au primit amenzi de peste un milion de lei pentru munca la negru, dupa ce au fost depistate, in perioada 15 - 19 iunie, de inspectorii de munca, informeaza, joi, Inspectia Muncii IM).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )