Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romance moarte in Bulgaria. Alte trei persoane au fost ranite in acelasi accident rutier

Adevărul Adevărul,
Romance moarte in Bulgaria. Alte trei persoane au fost ranite in acelasi accident rutier

Doua romance, care au fost ranite alaturi de alti trei cetateni romani intr-un accident rutier produs in Bulgaria, au murit sambata la spitalul din Varna, a anuntat centrul de presa al spitalului, citat de agentia Focus in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Bulgaria: Doua romance au murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Doua romance implicate intr-un accident rutier alaturi de alti trei cetateni romani produs in Bulgaria au murit sambata la spitalul din Varna. Cele cinci persoane cu varste cuprinse intre 23 si 29 de ani.

Trei persoane au fost retinute dupa mai multe perchezitii in Codlea

Trei persoane au fost retinute intr-un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare, instrumentat de politistii de investigarea criminalitatii economice din Brasov. Prejudiciul se ridica la 2. 000 de lei.

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

Accident rutier in Bulgaria: Doua romance au murit, alti trei romani au fost raniti

Doua romance, care au fost ranite alaturi de alti trei cetateni romani intr-un accident rutier produs in Bulgaria, au murit sambata la spitalul din Varna, a anuntat centrul de presa al spitalului, citat de agentia Focus, transmite Mediafax.

Mures: Trei case, distruse de alunecari de teren, alte trei in pericol si 23 de persoane evacuate

Trei case din comuna Apold, judetul Mures, au fost distruse, iar alte trei sunt in pericol, in urma unor alunecari de teren care au avut loc in ultimele 24 de ore pe fondul ploilor abundente, iar 23 de persoane, intre care cinci copii, au fost evacuate.

Doua persoane din Prahova au fost ranite, dupa ce o cisterna a intrat intr-o masina

Doua persoane au fost ranite, miercuri dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 1B, dupa ce o cisterna a lovit un masina, pe care a proiectat-o intr-un microbuz care circula pe sensul opus de mers.

IGPR: Trei persoane retinute pentru evaziune fiscala si delapidare

Trei persoane au fost retinute intr-un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare, al carui prejudiciu se ridica la doua milioane de lei.

Trei persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari

Politistii si procurorii DIICOT vasluieni au efectuat perchezitii la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigarete, in urma actiunii, trei persoane fiind retinute. Ele urmeaza a fi prezentate instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Concert INCENDIAR. Peste 200 de persoane au fost ranite, dupa ce flacarile s-au extins catre public

Un incendiu de pe o scena s-a extins catre spectatori, la o petrecere dintr-un parc acvatic din Taiwan. Sunt peste 200 de raniti, 83 din acestia cu arsuri severe. in total publicul numara peste 1. 000 de spectatori.

Trei persoane au fost retinute in Codlea, intr-un dosar penal cu prejudiciul de peste doua milioane de lei

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Brasov instrumenteaza un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare cu prejudiciul de doua milioane de lei, informeaza Adevarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )