Libnet.ro
UNICEF

23:46

Trei persoane au fost retinute in Codlea, intr-un dosar penal cu prejudiciul de peste doua milioane de lei

B1 B1,
Trei persoane au fost retinute in Codlea, intr-un dosar penal cu prejudiciul de peste doua milioane de lei

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Brasov instrumenteaza un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare cu prejudiciul de doua milioane de lei, informeaza Adevarul. continuă pe B1

Trei persoane au fost retinute dupa mai multe perchezitii in Codlea

Trei persoane au fost retinute intr-un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare, instrumentat de politistii de investigarea criminalitatii economice din Brasov. Prejudiciul se ridica la 2. 000 de lei.

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi. Prejudiciul ajunge la 10 milioane de euro

Douazeci de persoane au fost retinute intr-un dosar de evaziune cu fier vechi in urma perchezitiilor din Capitala si alte opt judete. Peste 100 de persoane au fost audiat, iar cele retinute sunt suspectate de.

Trei persoane, retinute pentru contrabanda cu tigari

Politistii si procurorii DIICOT vasluieni au efectuat perchezitii la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu tigarete, in urma actiunii, trei persoane fiind retinute. Ele urmeaza a fi prezentate instantei, cu propunerea de arestare preventiva.

Somalia. Cel putin trei persoane au fost ucise dupa explozia unei masini capcana

O masina capcana, care viza un vehicul militar, a ucis cel putin trei persoane in capitala Somaliei, Mogadishu, au anuntat astazi autoritatile locale. in urma exploziei puternice, au mai fost ranite grav alte .

IGPR: Trei persoane retinute pentru evaziune fiscala si delapidare

Trei persoane au fost retinute intr-un dosar penal de evaziune fiscala si delapidare, al carui prejudiciu se ridica la doua milioane de lei.

Sase persoane retinute intr-un dosar de proxenetism, in Capitala

Sase persoane au fost retinute de politistii bucuresteni, pentru proxenetism, dupa ce ar fi inchiriat mai multe apartamente in zone din centrul Capitalei, pe care le-au pus la dispozita a 13 tinere. in schimb, spun anchetatorii, acestea din urma le cedau jumatate din banii obtinuti din prostitutie.

Doi medici si un politist din Valcea, acuzati intr-un dosar privind pensionari frauduloase, au fost trimisi in judecata

Medicul Violeta Bica de la Cabinetul de expertiza Dragasani din cadrul Casei de Pensii Valcea a fost trimisa in judecata, pentru luare de mita, intr-un dosar privind pensionari frauduloase. Alaturi de ea sunt inculpate alte cinci persoane, intre care un alt medic si un politist.

Bulgaria: Doua romance au murit si alte trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier

Doua romance implicate intr-un accident rutier alaturi de alti trei cetateni romani produs in Bulgaria au murit sambata la spitalul din Varna. Cele cinci persoane cu varste cuprinse intre 23 si 29 de ani.

Romance moarte in Bulgaria. Alte trei persoane au fost ranite in acelasi accident rutier

Doua romance, care au fost ranite alaturi de alti trei cetateni romani intr-un accident rutier produs in Bulgaria, au murit sambata la spitalul din Varna, a anuntat centrul de presa al spitalului, citat de agentia Focus in pagina electronica.

Medici din Valcea au fost trimisi in judecata intr-un dosar privind pensionari frauduloase

Medicul Violeta Bica, expert al asigurarilor sociale la Cabinetul de expertiza medicala Dragasani din subordinea Casei Judetene de Pensii Valcea, a fost trimisa in judecata pentru 223 de acte materiale de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )