Libnet.ro
UNICEF

20:45

Trei raniti intr-un accident pe A2, trafic blocat in dreptul localitatii Fundulea dupa rasturnarea unui camion

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Trei raniti intr-un accident pe A2, trafic blocat in dreptul localitatii Fundulea dupa rasturnarea unui camion

Trei oameni au fost raniti, sambata, intr-un accident care a avut loc pe Autostrada A2, in urma rasturnarii unui camion, traficul fiind blocat la aceasta ora, scrie News. ro. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Trei autovehicule, implicate intr-un accident la Posta Calnau. Patru persoane au fost transportate la spital

Patru persoane au fost ranite si trei masini au fost avariate, intr-un accident rutier produs miercuri pe E85, la Posta Calnau. Soferul unei autoutilitare, un tanar de 25 ani, care circula pe DJ 220, nu s-ar fi asigurat la iesirea pe soseaua europeana, intrand in coliziune cu un Mercedes care circula regulamentar spre Ramnicu Sarat. Din impact, masina a fost proiectata intr-o alta duba de pe celalalt sens de mers.

Panica la Copenhaga! Doi politisti si un civil, raniti intr-un atac armat (VIDEO)

Doi ofiteri de politie si cel putin un civil au fost raniti intr-un schimb de focuri in Copenhaga. Altercatia a avut loc in cel mai rau famat cartier din capitala daneza, arata B1 TV. Unul.

Om de afaceri din Buzau, implicat intr-un accident rutier. A ajuns cu masina intr-un santier, dupa ce a pierdut controlul volanului

Omul de afaceri buzoian, Ion Burlacu, a fost implicat, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier usor in giratoriul din dreptul cartierului Orizont. Patronul grupului RomplastRecomplast conducea un vehicul de teren, a pierdut controlul volanului, a lovit o bordura dupa care a intrat cu autovehiculul in gardul santierului din apropiere, unde se aflau cativa muncitori.

Doua autobuze in care se aflau 80 de persoane, implicate intr-un accident rutier in Arges. Planul rosu de interventie a fost activat

Doua autobuze au fost implicate intr-un accident rutier produs in noaptea de joi spre vineri in localitatea argeseana Vulturesti, autoritatile activand planul rosu de interventie, au.

Tragedie in Tulcea. Consilierul judetean Constantin Cabaua a murit intr-un accident rutier

Constantin Cabaua, consilier judetean la Tulcea, a murit pe 31 august intr-un accident de circulatie care a avut loc intre localitatile Cerna si Mircea Voda.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )